Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 59 ετών ο Νίκος Καραγιώργος, ένας εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας “ΑΦΟΙ Καραγιώργου” που έχει συνδέσει το όνομά του με το ελληνικό βαμβάκι.

Η εταιρία αποτελεί την μεγαλύτερη στην Ελλάδα, με 22 εκκοκκιστήρια βάμβακος, εκ των οποίων ένα στον Σταυρό των Φαρσάλων, που λειτουργεί από το 1993. 

Ο Νίκος Καραγιώργος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των αγροτών και ειδικότερα στον βαμβακοπαραγωγικό κόσμο, άνθρωπος με χαμηλό προφίλ, ταπεινός και προσιτός προς όλους. Ζούσε στην Θεσσαλονίκη με την οικογένειά του. 

Για το θλιβερό γεγονός η Εταιρία «Εκκοκκιστήρια Βάμβακος Σπορελαιουργεία Αδελφοί Νικολάου Καραγιώργου ΑΒΕΕ» με ανακοίνωσή της αναφέρεται στον "αιφνίδιο θάνατο του κορυφαίου στελέχους της, Αντιπροέδρου και διευθύνοντος συμβούλου

ΝΙΚΟΛΑΟΥ Κ.ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ  

επιφανούς προσωπικότητας, που επί έτη, χάρη στην ακάματη εργατικότητά του, την  ιδιαίτερη λάμψη της διανοίας του και το πρωτοποριακό του πνεύμα, συνέδεσε  αδιάρρηκτα το όνομά του με την εξέλιξη, τα επιτεύγματα και την προσφορά της  εταιρείας μας στην εθνική οικονομία, τους εργαζομένους μας και το κοινωνικό σύνολο

ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΒΑΡΥΤΑΤΟΥ ΠΕΝΘΟΥΣ ΜΑΣ

η εταιρεία μας αναστέλλει τις εργασίες και συναλλαγές της επί διήμερο (14 και 15/4).

Ανακοίνωση εξέδωσε και το Δ.Σ. των Εργαζομένων της εταιρίας: 

Όλοι εμείς οι εργαζόμενοι της Εταιρίας Καραγιώργου με θλίψη και οδύνη πληροφορηθήκαμε τον χαμό του Αντιπροέδρου μας Νικολάου Καραγιώργου.

Ήταν πάντα κοντά μας, σαν ηγέτης αλλά και σαν άνθρωπος. Ήταν πάντα δίπλα στους παφαγωγούς και τους συνεργάτες, πρόθυμος να βοηθήσει, να προσφέρει, να υποστηρίξει.

Η οδύνη μας για τον χαμό του είναι τεράστια.

Η υπόσχεσή μας είναι μία και σαφής, να συνεχίσουμε δυναμικά να προσφέρουμε για την εταιρία μας, όπως θα επιθυμούσε. 

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του. 

Αντί στεφάνων κατάθεση ποσού στον Σύλλογο "Ελπίδα" Φίλων παιδιών με καρκίνο".