Ο Δήμος Φαρσάλων συμμετείχε στο πρόγραμμα δωρεάν διανομής φρούτων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Οπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου "κατόπιν ενεργειών του Δήμου και της έγκρισης της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Λάρισας έγινε δωρεάν διανομή πορτοκαλιών στη σκεπαστή αγορά στα Φάρσαλα σε πολύτεκνες, τρίτεκνες οικογένειες, αλλά και σε άπορες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου μας. Η διανομή έγινε την Παρασκευή 17/11/2017.
Υπεύθυνη συντονίστρια της δράσης ήταν η Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ Κυριακή Παναγιωτοπούλου, η οποία παρέλαβε από την Οργάνωση Παραγωγών Φρούτων Ε.Α.Σ. Αργολίδος - ΡΕΑ 23,5 τόνους πορτοκάλια.
Ο Δήμαρχος Φαρσάλων Άρης Καραχάλιος, Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι ήταν παρόντες στη διανομή και συνέβαλαν, με συντονισμένες προσπάθειες, στην επιτυχημένη υλοποίηση του εγχειρήματος, παρόλες τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.
Στη διανομή συνέδραμαν, επίσης, οι υπάλληλοι του Δήμου, το προσωπικό του Παραρτήματος ΡΟΜΑ της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ καθώς και οι εθελόντριες του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Φαρμακείου του Δήμου μας".