Σε συμβιβασμό οδηγήθηκαν Βολιώτης επιχειρηματίας που κατηγορούνταν για απάτη κατά της ηθοποιού Άβας Γαλανοπούλου και ο πρώτος αθωώθηκε χθες στο Πενταμελές Εφετείο Λάρισας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ηθοποιός έκανε ανάκληση της μήνυσης κατά του Βολιώτη, με αποτέλεσμα το Δικαστήριο να τον απαλλάξει.

Ο Βολιώτης επιχειρηματίας είχε καταδικαστεί αρχικά από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε φυλάκιση έξι ετών και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για τρία χρόνια. Η υπόθεση αφορούσε ποσό περίπου 750.000 € κατά τα λεγόμενα του δικηγόρου της κ. Γαλανοπούλου, το οποίο ο καταδικασθείς φέρεται να είχε αποσπάσει από την ηθοποιό, δήθεν ότι θα επένδυε τα χρήματά προς όφελός της.

Το Δικαστήριο στην ετυμηγορία του ανέφερε πως ο καταδικασθείς θα έπρεπε να επιστρέψει στην κ. Γαλανοπούλου το ποσό των 250.000 €. Στην απολογία του ο Βολιώτης επιχειρηματίας είχε υποστηρίξει πως δεν την εξαπάτησε και πως της επέστρεψε από το 1 εκατομμύριο € ποσό 400.000 € και η ηθοποιός του έδωσε τα χρήματα στο πλαίσιο επιχειρηματικής διευκόλυνσης.

Μάλιστα είχε ισχυριστεί πως η καταγγελία σε βάρος του έγινε, γιατί η ηθοποιός πληγώθηκε από τον χωρισμό τους.

magnesianews.gr