Σκορπιέ, είσαι έτοιμος για έναν δυναμικό Νοέμβριο που θα έχει «γκάζια»


Κριός

Μετά από μια κουραστική (και συναισθηματικά) βδομάδα, το Σ/Κ έρχεται με τις καλύτερες προοπτικές για να αλλάξεις διάθεση και να αποφορτιστείς, συνοδεία καλής παρέας.

Ταύρος

Αν τις προηγούμενες μέρες έφτασες στο «ουφ» από το πολύ τρέξιμο και τις υποχρεώσεις, this weekend μπορείς να απολαύσεις ό, τι σε ευχαριστεί και σε κάνει να αισθάνεσαι πλήρης. Ξεκίνα με μια από τις «10 στάσεις για κολασμένα γλυκά στην Αθήνα».

Δίδυμοι

Αυτό το Σ/Κ με την Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλές όψεις προδιαγράφεται σούπερ για να διασκεδάσεις και να περάσεις τέλεια! Όρμα λοιπόν! 

Καρκίνος

Το σώμα και το μυαλό σου έχουν ανάγκη από switch off για να αντισταθμίσουν την απαιτητική βδομάδα που προηγήθηκε. Φρόντισε να ξεκουραστείς ουσιαστικά και να κοιμηθείς αρκετά αυτό το Σ/Κ.

Λέων

Ένα Σ/Κ ό, τι πρέπει για να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα με παιδιά, σκυλιά, φίλους, σύντροφο κ.λπ είναι προ των πυλών. Αξιοποίησε το κατάλληλα!

Παρθένος

Θεματάκια επαγγελματικά ή του σπιτιού θα είναι ψηλά στην λίστα σου this Σ/Κ, μπορεί να χρειαστεί να δουλέψεις και λιγάκι, όμως θα τα καταφέρεις μια χαρά, ξεκλέβοντας ίσως χρόνο και για’ σένα.

Ζυγός

Επιτέλους ήρθε το καλύτερο Σ/Κ του Οκτώβρη, ύστερα από μια απαιτητική βδομάδα και το μόνο που έχει σημασία τώρα είναι να ηρεμήσεις, αλλά και ξεδώσεις με καλή παρέα.

Σκορπιός

Χρόνια Πολλά! Σήμερα το βράδυ ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σου, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σου για φέτος. Αναζωογονείσαι ενεργειακά, έτοιμος για εναν έναν δυναμικό Νοέμβριο που έχει «γκάζια».

Τοξότης

Αυτό το Σ/Κ σε βρίσκει με διάθεση μεγαλύτερης εξωστρέφειας/ αλληλεπίδρασης με τους άλλους και θα περάσεις καλά, αρκεί να αναλάβεις μόνο όσες ευθύνες σου αναλογούν.

Αιγόκερως

Πρακτικά θέματα δουλειάς, σπιτιού ή απλά καθημερινότητας θα σε απασχολήσουν περισσότερο αυτό το weekend, με την ένταση όμως των προηγούμενων ημερών να πέφτει σταδιακά.

Υδροχόος

Το καλύτερο weekend του μήνα είναι εδώ και προμηνύεται ιδιαίτερα ευχάριστο για εξόδους με παιδιά, φίλους και σύντροφο, έχοντας μάλιστα και ερωτική «απόχρωση».

Ιχθύες

Το Σ/Κ έρχεται με μια εγγενή ανάγκη για ηρεμία, χαλάρωση και cozy στιγμές με τα πολύ κοντινά και τσεκαρισμενα ως προς την «συμβατότητα» τους άτομα της ζωής σου. 

athensvoice.gr