Κριέ, μη δώσεις σημασία στο να γίνουν όλα τέλεια σήμερα


Κριός

Μη δώσεις σημασία στο να γίνουν όλα τέλεια σήμερα. Κάνε αυτό που μπορείς, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στην προσωπική σου χαλάρωση.

Ταύρος

Το γεγονός ότι έχεις παιδευτεί πολύ για να πάρεις την «σωστή» απόφαση δεν είναι λόγος για να μένεις σ’ αυτήν, αν το αποτέλεσμα τελικά δεν είναι αυτό που θέλεις.

Δίδυμοι

Και μόνο το attitude του να αποκομίσεις κάτι θετικό από μια δύσκολη κατάσταση, σου εγγυάται ότι θα βγει και κάτι απ’ όλο αυτό που μπορεί να σε εξελίξει.

Καρκίνος

Μια αλλαγή στο προγράμμα σου, μια δραστηριότητα που δεν συνηθίζεις ή μια επίσκεψη σε ένα καινούργιο μέρος, μπορεί να σου δώσει χαρά, «σπάζοντας» την μονοτονία της ρουτίνας σου.

Λέων

Η εξάρτηση σε μια σχέση είναι «ύπουλο» πράγμα, γιατί αλλοιώνει τον χαρακτήρα σου έτσι που στο τελος μπορεί να χασεις την αίσθηση του εαυτού σου. No joke.

Παρθένος

Μην περιμένεις πάντα από τον άλλο να παίρνει πρωτοβουλίες για να ανανεώνει την σχέση σας. Πρωτοτύπησε σήμερα, κανονιζοντας κάτι ασυνήθιστο για τους δυο σας.

Ζυγός

Έχει σημασία να μην «προδίδεις» την φροντίδα προς το σώμα σου, ανεξάρτητα με το τι καλείσαι να αντιμετωπίσεις μέσα στη μέρα.

Σκορπιός

Εστίασε σήμερα περισσότερο στα ερωτικά σου και ασχολήσου με το σύντροφό σου, αφού οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να περάσετε όμορφες στιγμές.

Τοξότης

Η αίσθηση «κενού» που νιωθεις και μόνο στην ιδεα ότι μπορούν να γκρεμιστούν οι ισορροπίες στην ζωή σου, ίσως οφείλεται στο ότι, παρά τα φαινόμενα, δεν πιστεύεις και τόσο στη δύναμή σου.

Αιγόκερως

Μια μονοήμερη απόδραση ή ένα κοντινό ταξιδάκι θα ήταν εξαιρετικό για την ψυχολογία σου, όμως όπως και να’ χει, μην κάτσεις σήμερα μέσα.

Υδροχόος

Αχ, τι θα ήταν ο έρωτας, αν δεν είχε και την δύναμη να μας διαλύσει; Αν εχεις μείνει ακόμα σ’ αυτό το «σκεπτικό», χρειάζεται να κάνεις ένα update στις «σχεσιακές σου ρυθμίσεις».

Ιχθύες

Επειδή η αλλαγή της δίκης σου συμπεριφοράς μπορεί να επηρεάσει και εκείνη του απέναντι σου, κάνε μια «δοκιμή» σήμερα, για να χαρείς περισσότερο με τα κοντινά σου άτομα.

athensvoice.gr