Δίδυμε η καριέρα και τα επαγγελματικά βγάζουν περισσότερο άγχος λόγω της σημερινής Πανσελήνου στους Ιχθείς


Κριός

Φρόντισε περισσότερο την υγεία σου, σωματική και πνευματική, με την σημερινή Πανσέληνο στους Ιχθεις, κάνοντας παράλληλα confront σε ψυχολογικούς «δαίμονες», βάζοντας τέλος σε τοξικές καταστάσεις στην ζωή σου (3ο δεκαήμερο).

Ταύρος

Με την Πανσέληνο στους Ιχθείς στρέφεις το βλέμμα στους μακροπρόθεσμους στόχους, την ομαδική δουλειά, τις συνεργασίες και τις φιλίες σου, εξετάζοντας το αν και πως λειτουργούν στην ζωή σου (3ο δεκαήμερο).

Δίδυμοι

Η καριέρα και τα επαγγελματικά βγάζουν περισσότερο άγχος λόγω της σημερινής Πανσελήνου στους Ιχθείς, που ταυτόχρονα όμως μπορεί να φέρει ευκαιρίες ή αντίθετα κλεισίματα κύκλων για μερικούς, ιδιαίτερα στο τέλος του ζωδίου, μέσα στον επόμενο μήνα.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς ανοίγει τους ορίζοντες σου στην γνώση και τις προοπτικές σου για το μέλλον στα επαγγελματικά (3ο δεκαήμερο), ίσως και σε σχέση με το εξωτερικό, π.χ. μέσω δουλειάς σε μια πολυεθνική, απαιτώντας να δεις τα πράγματα πιο ανοιχτόμυαλα εν γενεί.

Λέων

Τα συναισθήματα σου αναμοχλεύονται με την Πανσέληνο στους Ιχθείς, πιθανώς και λόγω καταστάσεων από το παρελθόν που σε επηρεάζουν ακόμα (3ο δεκαήμερο) και είναι καλό να μην πιέσεις όσο γίνεται τον εαυτό σου αυτές τις μέρες.

Παρθένος

Με την Πανσέληνο απέναντι σου στους Ιχθείς μπαίνεις στη διαδικασία να εξετάσεις πως βλέπεις τον εαυτό σου μέσα στις σχέσεις σου, παίρνοντας αποστάσεις από αδιέξοδες καταστάσεις ή προκρίνοντας την περαιτέρω εξέλιξη τους αν σε ικανοποιούν (3ο δεκαήμερο).

Ζυγός

Καλή η φροντίδα για τους άλλους, τι γίνεται όμως αναφορικά με τον εαυτό σου «φωνάζει» η σημερινή Πανσέληνος στους Ιχθείς, καλώντας σε να νοιαστείς για την υγεία σου περισσότερο, βελτιώνοντας τις καθημερινές σου ρουτίνες, ώστε να την υποστηρίζουν ουσιαστικά.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς σήμερα τα ξημερώματα έρχεται με κέφι και όρεξη για διασκέδαση και έρωτες που ανανεώνουν την διάθεση σου, ενώ αν είσαι σε σχέση είναι η κατάλληλη στιγμή για να προσπαθήσεις για την απόκτηση ενός παιδιου, ειδικά αν ανήκεις στο τέλος του ζωδίου.

Τοξότης

Με την Πανσέληνο στους Ιχθείς η συναισθηματική φόρτιση είναι δεδομένη, ίσως λόγω οικογενειακών θεμάτων που «ξανάκανε» στην επιφάνεια και μάλιστα μπορεί να χρειαστεί να προσαρμοστείς σε ένα καινούργιο περιβάλλον χωροταξικά ή επαγγελματικά μέσα στο επομενο διάστημα (3ο δεκαήμερο).

Αιγόκερως

Θετική η σημερινή Πανσέληνος στους Ιχθείς για το ζώδιο σου (3ο δεκαήμερο), επηρεάζει τις σπουδές, τα ταξίδια και τα όνειρα σου για το μέλλον, συνδράμοντας στο να τα πραγματοποιήσεις, ακούγοντας και την διαίσθηση σου στην όλη διαδρομή

Υδροχόος

Πρακτικά και οικονομικά ζητήματα αφορά η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου στους Ιχθεις, εξετάζοντας προσεκτικά έσοδα-έξοδα αλλά και δυνατότητες να επωφεληθείς από επιδόματα, διακανονισμούς ή κινήσεις για την αξιοποίηση των περιουσιακών σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο.

Ιχθύες 

Η σημερινή Πανσέληνος στο ζωδιο σου σε θέλει έτοιμο για αλλαγές και αποκαλύψεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Με σύμμαχο την διαίσθηση σου και οδηγό τις ανάγκες σου οφείλεις να εξετάσεις τα δεδομένα και να πάρεις τις αποφάσεις σου, κλείνοντας κύκλους αλλά και ανοίγοντας πόρτες το προσεχές διάστημα.

athensvoice.gr