Καρκίνε, μερικές φορές και οι φιλίες θέλουν όρια

___________

Κριός

Η σημερινή όψη της Σελήνης με τον Κρόνο δεν είναι και η πιο εύκολη, ίσως μια δυσκολία όμως που αφορά μια φιλική ή κοινωνική σχέση να σε οδηγήσει σε μια λύση. Φαίνεται ότι ένα θέμα πρέπει να γίνει πιο ξεκάθαρο με κάποιο τρόπο.

Ταύρος

Η όψη της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να μην βοηθάει ιδιαίτερα ένα επαγγελματικό θέμα ή να είναι αφορμή για μια συζήτηση. Επειδή σήμερα δεν προχωράνε τα πράγματα απαραίτητα όπως θέλεις, καλύτερα να γίνει μια σοβαρή συζήτηση από αύριο.

Δίδυμοι

Η Σελήνη και ο Κρόνος μπορεί να προκαλούν μια δυσκολία σήμερα και ίσως να νιώθεις ότι υπάρχει ένας περιορισμός που δεν σου αρέσει καθόλου. Μην αγχώνεσαι όμως, επειδή ο μήνας αυτός είναι ούτως ή άλλως πολύ σημαντικός για σένα, ακόμη και αν κάποιες μέρες δεν πάνε όλα ακριβώς όπως θες.

Καρκίνος

Μερικές φορές και οι φιλίες θέλουν όρια (όλες οι σχέσεις εξάλλου) ειδικά αν πρόκειται για διττή σχέση, δηλαδή αν μιλάμε και για φίλους – συνεργάτες για παράδειγμα. Ίσως πρέπει να είσαι πιο σαφής ως προς αυτά που θέλεις σε μια σχέση.

Λέων

Η όψη της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να είναι λίγο πιεστική σήμερα, ειδικά όσον αφορά ένα επαγγελματικό θέμα ή μια συνεργασία. Βέβαια, αυτό δεν πρέπει να σε αποπροσανατολίσει ή να σε βγάλει από την πορεία σου.

Παρθένος

Η Σελήνη και ο Κρόνος μπορεί να μην σε βοηθούν ιδιαίτερα να δεις ξεκάθαρα μια κατάσταση. Ίσως πιέζεσαι με ένα επαγγελματικό θέμα, μια προθεσμία ή τον όγκο εργασίας που πρέπει να διαχειριστείς.

Ζυγός

Η σημερινή όψη της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να είναι λίγο “αυστηρή” και αφορά κυρίως την ερωτική σου ζωή και την αίσθηση οικειότητας. Σαν να κάνεις ένα βήμα μπροστά αλλά κάτι να σε σταματάει.

Σκορπιός

Η Σελήνη και ο Κρόνος σε μια περίεργη όψη μεταξύ τους σήμερα μπορεί να σε πιέζουν σε σχέση με μια συγκατοίκηση, μια συνεργασία ή ένα θέμα που αφορά το σπίτι.

Τοξότης

Η όψη της Σελήνης με τον Κρόνο είναι πιθανό να σε δυσκολεύει σε σχέση με ένα επαγγελματικό έργο. Μπορεί μια συμφωνία να πρέπει να επανεξεταστεί, ίσως η προθεσμία να είναι πιεστική και ο όγκος υπερβολικός.

Αιγόκερως

Η όψη της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να είναι λίγο βαριά σήμερα. Ένα συναισθηματικό θέμα ίσως έχει μπλοκάρει ή η επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει σήμερα είναι δύσκολη. Από την άλλη είσαι έτοιμος να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση.

Υδροχόος

Η όψη της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να είναι λίγο δύσκολη και ίσως η δυσκολία αφορά μια οικογενειακή υπόθεση ή σχέση ή ένα θέμα που έχει να κάνει με το σπίτι. Καλό θα ήταν η επικοινωνία να γίνεται με ενσυναίσθηση σήμερα.

Ιχθύες

Η όψη της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να είναι λίγο δύσκολη σήμερα. Η επικοινωνία στη δουλειά πρέπει να γίνεται με προσοχή και με διάθεση αλληλοκατανόησης. Ή τουλάχιστον κατανόησης από τη δική σου πλευρά.

popaganda.gr