Παρθένε, ένας φίλος ή μια κοινή παρέα μπορεί να σε φέρει κοντά με ένα άτομο που «σου κάνει κλικ», δίνοντας χρώμα ξανά στην αισθηματική σου ζωή

____________

Κριός

Η Τετάρτη φέρνει εύνοια σε κληρονομικά ζητήματα αλλά και αγοραπωλησίες ακινήτων, ιδιαίτερα για τους γεννημένους των πρώτων ημερών. Λίγο προσοχή μόνο στο κομμάτι της διατροφής, γιατί μπορεί να ξεφύγεις εύκολα.

Ταύρος

Απομάκρυνε τις αρνητικές σκέψεις και την εσωστρέφεια περνώντας χρόνο με φίλους που μπορούν να λειτουργήσουν αποσυμπιεστικά για την ψυχολογία σου.

Δίδυμοι

Δεν αποκλείεται σήμερα να υπάρξει μια θετική εξέλιξη στη δουλειά ή ακόμα και μια νέα συμφέρουσα επαγγελματική πρόταση, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στις αρχές του ζωδίου.

Καρκίνος

Το υπέροχο τρίγωνο Ήλιου - Δία φέρνει ανοίγματα στα επαγγελματικά, εύνοια σε θέματα σπουδών και νομικών υποθέσεων, δίνοντάς σου θετικό ορίζοντα για το μέλλον, ιδιαίτερα αν έχεις γενέθλια στις πρώτες μέρες.

Λέων

«Τι γλυκό να σ’ αγαπούν και να σου το λένε» γιατί έτσι γεμίζεις κι εσύ συναισθηματικά. Η μέρα βοηθά επίσης σε οικονομικά ζητήματα, διακανονισμούς και επαγγελματικές συμφωνίες.

Παρθένος

Ένας φίλος ή μια κοινή παρέα μπορεί να σε φέρει κοντά με ένα άτομο που «σου κάνει κλικ», δίνοντας χρώμα ξανά στην αισθηματική σου ζωή, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος τις πρώτες μέρες. Καλή μέρα και για επαγγελματικές συμφωνίες.

Ζυγός

Σωματικά νιώθεις ανεβασμένος, ενώ στα επαγγελματικά μπορεί λάβεις θετικά σχόλια και επαίνους από ανώτερους, ακόμα ίσως και μια προαγωγή αν είσαι γεννημένος τις πρώτες μέρες.

Τοξότης

Δοσοληψίες με το δημόσιο, τράπεζες, οργανισμούς αλλά και ζητήματα ακίνητης περιουσίας και κληρονομικών μπορούν να «τρέξουν» καλύτερα σήμερα, ιδιαίτερα αν ανήκεις στις αρχές του ζωδίου.

Αιγόκερως

Αξιοποίησε την ημέρα για να κάνεις συζητήσεις και συναντήσεις για τη δουλειά, να έρθεις σε επαφή με νέους πελάτες και να κλείσεις συμφωνίες, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους γεννημένους των πρώτων ημερών.

Υδροχόος

Η Τετάρτη είναι θετική μέρα για να στείλεις βιογραφικά, να περάσεις από συνεντεύξεις για δουλειά, να συζητήσεις τις οικονομικές λεπτομέρειες ενός πρότζεκτ ή να βρεις χρηματοδότηση για την επιχείρησή σου.

Ιχθύες

Καλή ημέρα για να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια, ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, ασχολείσαι με τον χώρο του θέματος και της καλλιτεχνικής δημιουργίας και έχεις γενέθλια τις πρώτες μέρες.

athensvoice.gr