Ζυγέ, η μέρα μέχρι εκεί μπορεί να βγάλει μια τάση για αρνητικές σκέψεις που ρίχνουν την ψυχολογία σου. Βάλε στοπ και βγες να διασκεδάσεις ξορκίζοντας τες!


Κριός

Η ανάγκη ελέγχου της κατάστασης στα επαγγελματικά μπορεί να βγάλει άγχος που οδηγεί σε χειριστικές συμπεριφορές (3ο δεκαήμερο). Άντλησε ενέργεια από την Φθινοπωρινή Ισημερία και δείξε ψυχραιμία.

Ταύρος

Οι απαιτήσεις της καθημερινότητας και της δουλειάς «σφίγγουν» περισσότερο και μάλιστα μπορεί να τσαντιστείς με έναν συνεργάτη που προσπαθεί συνεχώς να σου επιβληθεί (3ο δεκαήμερο).

Δίδυμοι

Υπάρχει μια δυσκολία συνεννόησης στην σχέση σου ή σε μια οικονομική συνεργασία (3ο δεκαήμερο), δεν χρειάζεται όμως να αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει.

Καρκίνος

Η τάση σου για αρνητική προσέγγιση στα πράγματα μπορεί να φέρει εντάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις (3ο δεκαήμερο), γι’ αυτό πρόσεξε λίγο τον τρόπο που επικοινωνείς σήμερα.

Λέων

Η προσπάθεια καθοδήγησης ή επιβολής των «θέλω» από άτομα με τα οποία συνεργάζεσαι σε εκνευρίζει (3ο δεκαήμερο), ωστόσο απόφυγε να περάσεις στην κόντρα.

Παρθένος

Παιχνίδια εγωισμού μέσα στην σχέση σου σε κάνουν πιο «κριτικό» στην επικοινωνία σου (3ο δεκαήμερο). «Βρες» το καλύτερα για να μην χαλαστείτε.

Ζυγός

Χρόνια Πολλά! Σήμερα το βράδυ ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σου κι έτσι έχουμε την Φθινοπωρινή Ισημερία και το ξεκίνημα των φετινών σου γενεθλίων. Ωστόσο η μέρα μέχρι εκεί μπορεί να βγάλει μια τάση για αρνητικές σκέψεις που ρίχνουν την ψυχολογία σου. Βάλε στοπ και βγες να διασκεδάσεις ξορκίζοντας τες!

Σκορπιός

Σήμερα δεν είναι μέρα για πολεμικές μέσα στη δουλειά, καθώς ο εγωισμός όλων είναι στα «φόρτε» του και άντε βρες άκρη (3ο δεκαήμερο). Παίξτο ψύχραιμος και «σώσε» τον εαυτό σου.

Τοξότης

Μην αφήνεις τον εαυτό σου να πέσει ψυχολογικά επειδή υπάρχει μια δυσκολία στα οικονομικά ή στην δουλειά (3ο δεκαήμερο). Καλύτερα πήγαινε για καμιά βουτιά, κι ας έχουμε σήμερα το βράδυ officially την Φθινοπωρινή (γελάμε) Ισημερία!

Αιγόκερως

Μην ενδώσεις στην χειραγώγηση στα επαγγελματικά, αποφεύγοντας όμως και εσύ με την σειρά σου «εκβιασμούς» προκειμένου να γίνει το δικό σου. (3ο δεκαήμερο). Bad tactic from both sides.

Υδροχόος

Κράτα ήρεμη στάση και μην πέσεις στην παγίδα να «απαντήσεις» σε προκλήσεις από άτομα στα επαγγελματικά (3ο δεκαήμερο). Η μέρα γενικά θέλει προσοχή στο κομμάτι της επικοινωνίας.

Ιχθύες

«Φορτώνεις» πιο εύκολα με έναν φίλο ή κάποιον συνεργάτη today (3ο δεκαήμερο), ίσως και λόγω της εμμονής σου να λειτουργείς καχύποπτα χωρίς λόγο.

athensvoice.gr