Τοξότη, έχεις πήξει με τη δουλειά, η καρδούλα σου όμως είναι προσανατολισμένη στα αισθηματικά

_________

Κριός

Αντιμετωπίζεις τα πράγματα πιο χαλαρά και έχεις διάθεση για φλερτ και je t’aime ακόμα και μέσα στο περιβάλλον της δουλειάς, όπου μπορεί να προκύψει μια ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία.

Ταύρος

Νιώθεις λίγο εξαντλημένος και μάλλον δεν μπορείς να αποδώσεις όπως θα ήθελες, ενώ θα ήταν φρόνιμο να μην πάρεις αποφάσεις βάσει συναισθήματος.

Δίδυμοι

Το πας καλά στα αισθηματικά σου με την πιθανότητα μάλιστα να υπάρξει και μια καρμική συνάντηση με ένα πρόσωπο που νιώθεις ότι «ήταν γραφτό να συμβεί».

Καρκίνος

Ίσως αισθάνεσαι μόνος σου, ακόμη κι αν περιβάλλεσαι από κόσμο σήμερα. Ο μόνος τρόπος να το αλλάξεις είναι να προσπαθήσεις να είσαι πιο mindfully engaged.

Λέων

Αρχίζεις πιθανότατα να βλέπεις «πιο ζεστά» ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον που μέχρι τώρα δεν του έδινες και ιδιαίτερη σημασία.

Παρθένος

Επειδή στο παρελθόν κάτι πήγε στραβά και δεν στέριωσε, αυτό δεν σημαίνει ότι θα συμβαίνει το ίδιο κάθε φορά.

Ζυγός

Μια θετική είδηση στα επαγγελματικά ή σχετικά με θέματα σπουδών, όπως π.χ. μια απάντηση που περίμενες από κάποιο πανεπιστήμιο ή από το εξωτερικό, μπορεί να σου δώσει χαρά σήμερα.

Σκορπιός

Οι βεβιασμένες κινήσεις δεν είναι το φόρτε σου, γι’ αυτό αποδέξου ότι μπορείς μέχρι ένα ορισμένο σημείο, κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορείς και basta.

Τοξότης

Έχεις πήξει με τη δουλειά, η καρδούλα σου όμως είναι προσανατολισμένη στα αισθηματικά, όπου θες περισσότερο χρόνο για αγκαλιές και γλύκες με το ταίρι σου.

Αιγόκερως

Προσπάθησε να βάλεις ένα όριο στο πόσο «αφήνεσαι» να επηρεαστείς από το κλίμα γύρω σου, ιδίως όταν αυτό δεν είναι και το πιο allegro.

Υδροχόος

Χρειάζεται να κάνεις μια υπερπροσπάθεια για να βγουν τα βασικά της ημέρας, μια γνωριμία όμως στα προσωπικά σου μπορεί να αλλάξει τα πάντα προς το καλύτερο.

Ιχθύες

Δεν βρίσκεις πολύ ηρεμία στη δουλειά και μάλλον θα προτιμούσες να εργαστείς μόνος σου, μπορεί όμως να καταφέρεις μια καλή οικονομική συμφωνία.

athensvoice.gr