Ταύρε, δεν χρειάζεται να συμφωνείτε σε όλα με το ταίρι σου

______________

Κριός

Πάρε τα πράγματα με το δικό σου ρυθμό σήμερα, τακτοποιώντας όμως και κάποια από τα βαρετά αλλά αναγκαία, για να μην σου πέσουν μετά όλα μαζί.

Ταύρος

Δεν χρειάζεται να συμφωνείτε σε όλα με το ταίρι σου. Τα μισά και πάνω αρκούν για να κυλάει «ομαλά» η όλη φάση.

Δίδυμοι

Δεν είναι τόσο ευχάριστο να συνειδητοποιείς ότι η οικογένειά σου περιμένει «τα πάντα» από εσένα (γιατί βέβαια έτσι τους έχει μάθει).

Καρκίνος

Θέλεις να φύγεις ταξιδάκι... χθες! Βολέψου προς το παρόν με κάνα ταξίδι μυαλού ή κουλτούρας, θερινό, θεατράκι, Ηρώδειο, και θα έρθει και το άλλο.

Λέων

Αναγνωρίζεις πως κυκλοφορούν τσούρμο οι αδιάγνωστοι ανάμεσά μας, αναρωτιέσαι όμως πια «συμπαντική δύναμη» τους φέρνει συνεχώς στον δρόμο σου...

Παρθένος

Κι όμως ισχύει: δεν σκέφτονται όλοι όπως εμείς. Άρα, για να υπάρξει συνεννόηση, πρέπει να μπεις λίγο και στο μυαλό του άλλου.

Ζυγός

Όταν «μαζεύεις, μαζεύεις» και πιστεύεις ότι, εντάξει, «θα περάσει μόνο του», απλώς κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Εν γνώσει σου.

Σκορπιός

Η ένταση αρχίζει σιγά-σιγά να καλμάρει, ωστόσο άσε τις υπερβολές στην επικοινωνία με σύντροφο και συνεργάτες.

Τοξότης

Φαίνεται πως η ανοχή σου απέναντι σε «βλακείες» άλλων στα επαγγελματικά έχει αρχίσει να εξαντλείται επικίνδυνα.

Αιγόκερως

Το να προσπαθείς να εξηγήσεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά καταντά κουραστικό. Και για εσένα και για τον απέναντι. (Αν ήθελε θα είχε καταλάβει ήδη).

Υδροχόος

Αρκετά πιο ήρεμος σε σχέση με χθες, ασχολείσαι περισσότερο με οικονομικά θέματα, βρίσκοντας ίσως και κάποιες λύσεις.

Ιχθύες

Οι ανάγκες και οι απαιτήσεις έρχονται από τους άλλους σήμερα, παρά από τον εαυτό σου, το πάθος όμως με το ταίρι σου καλά κρατεί.

athensvoice.gr