Δίδυμε, ψυχολογικά είσαι πιο ανεβασμένος και θέλεις να περάσεις όμορφα

___________

Κριός

Οτιδήποτε σε στρεσάρει και σε αγχώνει, καν’ το πίσω σήμερα. Οτιδήποτε σε ανεβάζει, σε φέρνει κοντά με φίλους, γνωστούς, κολλητούς ή την ομάδα Padel της γειτονιάς σου, είναι αυτό που χρειάζεσαι. Έχεις περισσότερη εξωστρέφεια γενικότερα και στα επαγγελματικά, όπου μπορείς να προωθήσεις τις συμμαχίες σου.

Ταύρος

Όταν ξέρες ότι κάτι πρέπει να βγει στα επαγγελματικά και είναι σημαντικό και αν δε γίνει επηρεάζει κι όλα τ’ άλλα, το να το μεταθέτεις συνεχώς για αργότερα δεν σε βγάζει κάπου, μονάχα σου δημιουργεί συνεχές άγχος και εκνευρισμό. Καν’ το να τελειώνεις για να ξενοιάξεις!

Δίδυμοι

Είσαι σε φάση «μην με πιέζετε σήμερα, αφήστε με να χαλαρώσω». Και όντως ψυχολογικά είσαι πιο ανεβασμένος και θέλεις να περάσεις όμορφα. Να τσατάρεις με το amore, να κουτσομπολέψεις με τον κολλητό σου, να χαζέψεις βίντεο με γατάκια. Γουατέβα. Έχε υπόψη σου πάντως πως είναι καλή ημέρα και για διαπραγματεύσεις καθώς και για «ψάξιμο» αναφορικά με τις σπουδές σου.

Καρκίνος

Είσαι καλόψυχος. Γνωστόν. Θέλεις να βοηθάς τους άλλους και κυρίως τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Δεκτόν. Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνεται εις βάρος του εαυτού σου. Αντιληπτόν;

Λέων

Μην τα παίρνεις όλα προσωπικά στα αισθηματικά σου. Τις περισσότερες φορές τα παράπονα που βγάζει ο άλλος δεν είναι γιατί, όπως λέει, «του πατάς τα κουμπιά του», απλώς παίζει με τις ενοχές σου, για να δει ως πού τον παίρνει. Ε, κι εσύ μην τσιμπάς.

Παρθένος

«Το κυνήγι της τελειότητας» καταντά και κουραστικό αλλά και ασύμφορο από θέμα χρόνου στον τομέα της δουλειάς. Άσε το συνεχές «ψείρισμα» για το κάθε τι και εστιάσου στο να ξεμπερδεύεις με τις εκκρεμότητες. Για το καλό και των νεύρων σου δηλαδή.

Ζυγός

Το κλίμα που υπάρχει στις επαφές σου με τους άλλους και κυρίως με ομάδες ατόμων που συνεργάζεσαι σε συλλογικό ή εταιρικό επίπεδο είναι ευνοϊκό για να προωθήσεις τις δημιουργικές σου ιδέες και να κερδίσεις την στήριξη τους. Το ίδιο ισχύει και στο κομμάτι των προσωπικών σου, γι’ αυτό αξιοποίησέ το προς όφελός σου.

Σκορπιός

Η καχυποψία είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά σου, Σκορπιέ μου, και η αλήθεια είναι ότι μάλλον σε προστατεύει από «κακοτοπιές». Κάποιες φορές όμως χρειάζεται να ρίχνεις και τις άμυνές σου, ειδικά αναφορικά με κοντινά σου άτομα που σου έχουν αποδείξει ότι μπορείς να τα εμπιστεύεσαι.

Τοξότης

Και η σημερινή ημέρα προσφέρεται για να επικοινωνήσεις τα θέλω σου σχετικά με θέματα επαγγελματικών, σπουδών, μάρκετινγκ, εμπορίου, διαδικτύου, θα έχεις όμως μια τάση προς την υπερβολή, ενώ θα πρέπει να προσέξεις μην σε «τουμπάρουν» στο τέλος και δεχτείς άλλα από αυτά που αρχικά συζητούσατε.

Αιγόκερως

Τα οικονομικά σου θέλουν συμμάζεμα και κυρίως αποφυγή αχρείαστων αγορών τώρα που άνοιξαν τα καταστήματα, οπότε άσε το click away για άλλη μέρα. Για δανεικά προς τρίτους, ούτε να το σκέφτεσαι!

Υδροχόος

Άμα «σου τη βιδώσει», δεν αλλάζεις γνώμη με τίποτα, ακόμη κι αν ξέρεις πως είσαι λάθος και γίνεσαι πιο πεισματάρης κι από τον Ταύρο, με αποτέλεσμα στο τέλος εσύ να χάνεις. Ε, δεν το λες και ωριμότητα αυτό.

Ιχθύες

Σήμερα ίσως χρειαστεί να παίξεις έναν από τους πολλούς σου «ρόλους», αυτόν της «παρηγορήτρας», σε ένα δικό σου πρόσωπο που περνά κάπως δύσκολα και, παραδόξως πώς, αυτό θα κάνει κι εσένα να αισθανθείς καλύτερα ψυχολογικά. Magic.

athensvoice.gr