Ταύρε, ίσως δημιουργηθεί κάτι νέο αυτές τις μέρες

__________

Κριός

Μια πολύ θετική όψη σήμερα είναι αυτή της Σελήνης με τον Ήλιο που αφορά ένα επαγγελματικό ή και οικονομικό θέμα. Κάτι νέο μπορεί να ξεκινήσει και να βελτιωθεί το εισόδημά σου.

Ταύρος

Η όψη της Σελήνης με τον Ήλιο είναι πολύ αρμονική και αφορά κυρίως την ερωτική σου ζωή, αλλά και ένα δημιουργικό θέμα. Φαίνεται ότι δρας με αποφασιστικότητα και εσύ και η άλλη πλευρά. Ίσως δημιουργηθεί κάτι νέο αυτές τις μέρες.

Δίδυμοι

Η Σελήνη και ο Ήλιος σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη που σχετίζεται το σπίτι και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις. Μπορεί να χρειάζεσαι να επικεντρωθείς σε ένα θέμα που σε ενδιαφέρει ή σε έναν στόχο αυτές τις μέρες και καλά θα κάνεις, γιατί μόνο έτσι θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Καρκίνος

Η σημερινή όψη της Σελήνης με τον Ήλιο είναι πολύ θετική και σχετίζεται με την επικοινωνία και τη δικτύωση. Η αλήθεια είναι ότι μια φιλική σχέση μπορεί να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο σε μια δική σου υπόθεση.

Λέων

Η όψη της Σελήνης με τον Ήλιο είναι πολύ θετική και αφορά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Ένα πιθανό σενάριο είναι μια ευχάριστη εξέλιξη σε αυτούς τους τομείς.

Παρθένος

Η σημερινή όψη της Σελήνης (στο ζώδιό σου) με τον Ήλιο είναι πολύ αρμονική και αφορά τους στόχους, τη διεύρυνση των οριζόντων σου και ίσως ένας άνθρωπος συμβάλει, είτε για να έρθεις πιο κοντά σε έναν στόχο είτε για να δεις μια κατάσταση με εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Ζυγός

Η σημερινή όψη της Σελήνης με τον Ήλιο είναι αρμονική και ιδιαίτερα θετική. Αφορά κυρίως τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση, ενώ φαίνεται ότι και η διαίσθησή σου είναι στα καλύτερά της.

Σκορπιός

Η Σελήνη και ο Ήλιος σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη που αφορά την κοινωνική και συναισθηματική σου ζωή, αλλά και τις συνεργασίες. Είναι πιθανό να γίνει μια νέα γνωριμία ή μια συμφωνία σε αυτό το πλαίσιο.

Τοξότης

Η Σελήνη και ο Ήλιος σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη που αφορά ξεκάθαρα τον επαγγελματικό τομέα. Αυτές τις μέρες είναι πιθανό να εξελίσσεται κάτι νέο.

Αιγόκερως

Η Σελήνη και ο Ήλιος πραγματοποιούν την πιο αρμονική όψη, τρίγωνο δηλαδή, που έχει πολύ θετικά αποτελέσματα. Αφορά κυρίως την ερωτική και δημιουργική σου ζωή, ίσως όμως και έναν στόχο στο οποίο πλησιάζεις κοντά.

Υδροχόος

Η σημερινή Σελήνη σχηματίζει μια πολύ θετική όψη με τον Ήλιο η οποία σχετίζεται με τα οικονομικά που μοιράζεσαι με άλλους, το σπίτι και την οικογένεια. Φαίνεται ότι μπορεί να γίνει μια καλή συμφωνία αυτές τις μέρες.

Ιχθύες

Η όψη της Σελήνης με τον Ήλιο είναι πολύ θετική και αφορά τις συνεργασίες και τις σχέσεις. Ίσως γίνει μια νέα συμφωνία αυτές τις μέρες ή δημιουργηθεί μια νέα σχέση.

popaganda.gr