Παρθένε, μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου;


Κριός

Για να αντιμετωπίσεις κάτι αποτελεσματικά χρειάζεται καταρχήν να παραδεχτείς ότι υπάρχει πρόβλημα και να μην «παραμυθιάζεις» άλλο τον εαυτό σου.

Ταύρος

Κάποια πράγματα είναι πάνω από’ μας και σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται απλά να κάνεις, όσο γίνεται, damage control.

Δίδυμοι

Για’ σένα, το να μην έχεις την παρέα/ φίλους που θες είναι χειρότερο από το να μην έχεις σύντροφο. Αν η κοινωνική σου ζωή σε απογοητεύει, μην κάνεις ότι δεν το βλέπεις.

Καρκίνος

Το να μέμφεσαι τον εαυτό σου για το τι δεν έκανες ή τι θα μπορούσες να είχες κάνει για να είσαι καλύτερα επαγγελματικά είναι ανώφελο. Καλύτερα σχεδίασε το από’ δω και κάτω.

Λέων

«Επιτρέπεται» να μην συμφωνείτε σε όλα με τον σύντροφο σου, όχι όμως και να μπαίνεις σε mood τσακωμού για να απαντήσεις. 

Παρθένος

Η κακή σεξουαλική ζωή μπορεί να βγάλει μια αίσθηση απογοήτευσης/ σφιξίματος μέσα στην καθημερινότητα. Κάνε μια κουβέντα με το ταίρι σου.

Ζυγός

Δεν γίνεται να τα βάλεις με την πραγματικότητα, απλά να περιορίσεις λίγο την πίεση που σου ασκεί, ειδικά αν τα προβλήματα αφορούν κυρίως άλλους. Μην τα κάνεις και δικά σου.

Σκορπιός

Η «μαγική» λέξη για ομαλή συνύπαρξη με τους άλλους σε οποιοδήποτε πλαίσιο είναι «ΟΡΙΑ». Sounds familiar to you?

Τοξότης

Δουλειά κι Άγιος ο Θεός, αλλά το θέμα είναι να περνάς και λίγο καλά ε; Μην το ξεχνάς μέσα στην όλη τρεχάλα.

Αιγόκερως

Ότι είσαι control freak το ξέρεις. Ότι η υγεία σου όμως δεν «γουστάρει» άλλη πίεση και κοντεύει να βγει νοκ αουτ, το γνωρίζεις;

Υδροχόος

Πρόσεχε λίγο τις συσκευές σου σήμερα και αύριο και επίσης μην προχωρήσεις σε αγορές μεταφορικού μέσου ή προϊόντων τεχνολογίας.

Ιχθύες

Για σήμερα κι αύριο άσε το νταντέματα δεξιά και αριστερά και κάνε focus στο pampering του δικού σου συναισθήματος.

athensvoice.gr