Αιγόκερε, καιρός να προχωρήσεις σε μια γενική ανασυγκρότηση της υγείας και της φυσικής σου κατάστασης

_________

Κριός

«Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς», Κριέ μου, με την Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, καθώς επηρεάζει τον τομέα της επικοινωνίας σου και χρειάζεται προσοχή στο τί λες και στο πώς στο λες για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις με αδέρφια, ξαδέρφια, σύντροφο, γείτονες, συνεργάτες κ.λπ. Τσέκαρε επίσης e-mails, μηνύματα και γραπτά αν π.χ. δίνεις εξετασεις για τυχόν λάθη λόγω βιασύνης και αφηρημάδας. Η σκέψη σου θα είναι «αλλού ντ’αλλού» γενικότερα οπότε έχε και τα μάτια στο τιμόνι όταν οδηγείς. 

Ταύρος 

Η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους επηρεάζει τον οίκο των οικονομικών σου, έναν τομέα πολύ «τζιζ» για το δικό σου ζώδιο, καθώς συνδέεται και με το πόσο ασφαλής νιώθεις σε γενικότερο επίπεδο. Οικονομικά ζητήματα που μπορεί να αφορούν και το παρελθόν θα σε απασχολήσουν, ενδέχεται όμως να έχεις και προτάσεις που θα αυξήσουν το εισόδημά σου ιδιαίτερα αν ανήκεις στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Σε κάθε περίπτωση όμως απόφυγε τα ρίσκα και τσέκαρε «παραφουσκωμένους» λογαριασμούς, δοσοληψίες με κάρτες και ηλεκτρονικές πληρωμές για τυχόν λάθη.

Δίδυμοι

Hello eclipse baby! Η Ηλιακή έκλειψη - Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου φέρνει αλλαγές στην ζωή σου μέσα στο επόμενο εξάμηνο που μπορεί να αφορούν από τα επαγγελματικά και τα προσωπικά, μέχρι την γενικότερη πορεία της ζωής σου ή και το κομμάτι της εμφάνισής σου, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Με γνώμονα το τι σου δίνει χαρά και το τι σε εκφράζει ουσιαστικά θα κάνεις επιλογές που ίσως ξαφνιάσουν κάποιους, φεύγοντας για παράδειγμα από σχέσεις και δουλειές που λειτουργούν αρνητικά για εσένα, έχοντας πλέον το πεδίο ελεύθερο για να κυνηγήσεις τις ευκαιρείς που θα σου δοθούν για να φτιάξεις την ζωή σου έτσι που να σου «ταιριάζει» καλύτερα. Σημαντικό να αφήσεις τις ενάρξεις για μετά τις 21/6, όταν ο Ερμής θα έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία.

Καρκίνος

Η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους σε επηρεάζει περισσότερο σε ψυχολογικό επίπεδο, κυρίως αν ανήκεις στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, καλώντας σε να κλείσεις τους «ανοιχτούς λογαριασμούς» με το παρελθόν τόσο νοητικά, ώστε να σταματήσουν να «δηλητηριάζουν» τη σκέψη σου, όσο και πρακτικά, ώστε να πάψουν να αποτελούν τροχοπέδη για την εξέλιξή σου. Ό,τι και όποιος σε βαραίνει, σε καταθλίβει και σε «αποστραγγίζει» ενεργειακά πρέπει να μείνει πίσω για να επικεντρωθείς τώρα χωρίς περισπασμούς στα δικά σου σχέδια και όνειρα. Συναισθηματικά είσαι πιο ευαίσθητος αυτές τις μερες και νιώθεις κάπως εξαντλημένος, ενώ θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ποιους εμπιστεύεσαι τα μυστικά σου. 

Λέων

Περισσότερο επιφυλακτικός σε σχέση με επαγγελματικές συνεργασίες, μελλοντικά σχέδια και πρότζεκτ, αλλά και στις φιλικές σου σχέσεις πρέπει να είσαι με την Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, καθώς μπορεί να προκύψουν ζητήματα που αλλάζουν τα δεδομένα. Ίσως χρειαστεί να βρεις καινούργια άτομα για να πλαισιώσεις την ομάδα σου, ίσως βγουν θέματα που θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις την εμπιστοσύνη που έδειχνες σε κάποιους συνεργάτες ή φίλους, ενώ νέες προτάσεις χρειάζονται χρόνο και σκέψη προτού προχωρήσεις σε δεσμευτικές αποφάσεις, όσο δελεαστικές κι αν φαίνονται εν πρώτοις, γιατί το μυαλό σου θα είναι μπερδεμένο λόγω του ανάδρομου Ερμη. Take your time και «θα το βρεις».

Παρθένος 

Ο τομέας της καριέρας σου έρχεται σε πρώτο πλάνο με την Ηλιακή έκλειψη - Νέα Σελήνη στους Διδύμους, που επηρεάζει ιδιαίτερα το τέλος του 2ου και τις αρχές του 3ου δεκαημέρου, φέρνοντας αλλαγές που διαμορφώνουν ένα νέο το τοπίο στα επαγγελματικά μέσα στο επόμενο εξάμηνο. Μια προαγωγή, μια καινούργια πρόταση για συνεργασία, μια μεταγραφή σε άλλο πόστο, μια αλλαγή κατεύθυνσης, το τέλος μιας κατάστασης που δίνει το έναυσμα για έναν νέο επαγγελματικό κύκλο, είναι μέσα στο παιχνίδι. Λόγω βέβαια της συμμετοχής του ανάδρομου Ερμή και του Ποσειδώνα θα πρέπει να δείξεις υπομονή αλλά και ψυχραιμία πριν πάρεις τις αποφάσεις σου, στοχεύοντας στο καλύτερο για την εξέλιξή σου.

Ζυγός

Η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους φέρνει ένα «άνοιγμα» στα επαγγελαματικά σου σχέδια, στις σπουδές σου και στις αντιλήψεις σου για την ζωή, επηράζοντας κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Ίσως πάρεις την απόφαση να κάνεις ένα μεταπτυχιακό, να εξειδικευτείς στον τομέα σου, να παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο προσωπικής ανάπτυξης ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό που θα σε φέρει σε επαφή με νέα ερεθίσματα. Τα πράγματα όμως στην καθημερινότητά σου μπορεί να γίνουν πολύ εκνευριστικά αυτές τις μέρες, με χαζές παρεξηγήσεις στις σχέσεις σου, αλλαγές και καθυστερήσεις στο πρόγραμμα που σε στρεσάρουν ή προβλήματα με το μεταφορικό σου μέσο που σε «ξεβολεύουν». 

Σκορπιός

Η «αμφιταλαντεύση» σχετικά με προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις θα είναι εντονη με την Δακτυλιοειδή Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Τα συναισθήματά σου θα αποτελέσουν «πυξίδα» για τις κινήσεις που πρέπει να ακολουθήσεις, ώστε να αντλείς περισσότερη ευτυχία από την ζωή σου, «κόβοντας γέφυρες» με ψυχοφθόρες και «άρρωστες» καταστάσεις που σε πνίγουν. Ωστόσο θα ήταν φρόνιμο να περιμέρνεις μέχρι τουλάχιστον τις 21/6 για να πάρεις ριζικές αποφασεις, καθώς έως τότε ο Ερμής θα είναι ανάδρμος «θολώνοντας» την κρίση σου. Θέματα οικονομικών που αφορούν ασφάλειες, δάνεια, κληρονομικά, επενδύσεις, χρέη κ.λπ. θα σε απασχολήσουν επίσης με αυτό το φεγγάρι, με κάποιους να έχουν και ευκαιρίες κέρδους.

Τοξότης 

Μπαίνεις σε μια διαδικασία να επανεξετάσεις το πώς πάνε τα πράγματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις με την Ηλιακή έκλειψη απέναντί σου στο ζώδιο τον Διδύμων, την δεύτερη και τελευταία έκλειψη στον άξονά σου για το φετινό καλοκαίρι, που επηρεάζει κυρίως το τέλος του 2ου και τις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Ενδεχομένως να πάρεις αποφάσεις για να αποδεσμευτείς από μια προσωπική σχέση που σε καταπιέζει και σε έχει πλέον κουράσει με τις παθογένειες που βγάζει στην καθημερινότητά σου ή από μια επαγγελματική συνεργασία που λειτουργεί πλέον περιοριστικά για την εξέλιξη σου. Λόγω όμως και του ανάδρομου Ερμή μέχρι τις 21/6 μην βιαστείς να καταλήξεις σε συμπεράσματα, αλλά δώσε χρόνο στα πράγματα. Για κάποιους θα υπάρξουν και θετικά σενάρια, όπως μια επανασύνδεση, μια νέα πρόταση από ένα άτομο που είχατε δουλέψει ξανά μαζί ή μια εξέλιξη της ήδη υπάρχουσας σχέσης σου.

Αιγόκερως

Καιρός να προχωρήσεις σε μια γενική ανασυγκρότηση της υγείας και της φυσικής σου κατάστασης με την Ηλιακή έκλειψη - Νέα Σελήνη στους Διδύμους, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο τελος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Το γενικότερο κλίμα αυτών των ημερών θα είναι περισσότερο χαοτικό, κουραστικό και απαιτητικό για’σενα με το 24ωρο να αποδεικνύεται λίγο για να τα προλαβεις όλα και την συνεννοηση με τους γύρω σου «δύσκολη πίστα» λόγω του ανάδρομου Ερμή αλλά και του Ποσειδώνα που συμμετέχουν στην έκλειψη, «τρελαίνοντας κόσμο». Η φροντίδα του εαυτού σου πρέπει να αποτελεί την σταθερά σε όλη αυτή την φρενίτιδα, καθώς αν δεν είσαι καλά, πώς περιμένεις να αποδώσεις τα μέγιστα στην καθημερινότητά σου;

Υδροχόος

Η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους δημιουργεί ένα μεγαλύτερο άγχος σε ζητήματα που σχετίζονται με τα προσωπικά σου, τα παιδιά και τα δημιουργικά σου σχέδια, κυρίως αν ανήκεις στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Ίσως έχεις δεύτερες σκέψεις για την «εντιμότητα» και την αφοσίωση του συντρόφου σου, ίσως βγουν ζήλιες λόγω ανασφάλειας που δημιουργούν θέματα χωρίς λόγο, ενώ μπορεί να υπάρξουν και ευχάριστες εκπλήξεις σχετικά με μια εγκυμοσύνη που ανατρέπουν τα δεδομένα σε μια ερωτική σχέση. Αν ασχολείσαι με επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με το κοινό μπορεί να έχεις θετικές εξελίξεις μέσα στο επόμενο εξάμηνο, μπορεί όμως να προκύψουν προσωρινές καθυστερήσεις ή αναποδιές σχετικά με ένα επιχειρηματικό ή δημιουργικό σου σχέδιο.

Ιχθύες

Αλλαγές στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας φέρνει η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους, ιδιαίτερα για όσους έχουν γενέθλια στο τέλος του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Μια μετακόμιση για λόγους που αφορουν τη δουλειά ίσως και σε μια ξένη χώρα, μια μετεγκατάσταση σε άλλη πόλη για σπουδές, μια μετατροπή του σπιτιού σε χώρο εργασίας ξεκινώντας κάτι δικό σου επαγγελματικά ή μια αγοραπωλησία ακινήτου είναι μέσα στα ενδεχόμενα που μπορεί να προκύψουν όχι μόνο άμεσα, αλλά και μέσα στο επόμενο εξάμηνο. Ίσως, πάλι, να καλωσορίσεις ένα καινούργιο μέλος στην οικογένεια ή, αντιθέτως, να αποφασίσεις να τραβήξεις χωριστούς δρόμους με τον άνθρωπό σου, επιστρέφοντας πάλι πίσω στο πατρικό σου. 

athensvoice.gr