Καρκίνε, τα επαγγελματικά δεν χαμπαριάζουν από τελευταία Παρασκευή του Ιουλίου με καύσωνα, οπότε do your best

____________

Κριός

Όταν εμπεδώσεις ότι δεν χρειάζεται να παλεύεις για να εντυπωσιάσεις κανέναν, τότε θα αισθανθείς πραγματικά ελεύθερος μέσα σου.

 

Ταύρος

Δεν είναι ανάγκη ο εκνευρισμός στην καθημερινότητα να σε κάνει να χάνεις το ζεν αλλά και τους τρόπους σου. Κράτα χαλαρή στάση και χρησιμοποίησε το χιούμορ ως μέσο αντιμετώπισης.

 

Δίδυμοι

Κάποιες φορές, ειδικά σε μάχες που φαίνεται ότι έχουν πια χαθεί, ο επιμένων δεν νικά, απλά εξαντλείται χωρίς λόγο.

 

Καρκίνος

Τα επαγγελματικά δεν χαμπαριάζουν από τελευταία Παρασκευή του Ιουλίου με καύσωνα, οπότε do your best, ενεργοποιώντας και εν ανάγκη τον «αυτόματο».

 

Λέων

Μην αφήσεις τις υποχρεώσεις σε καθημερινότητα και δουλειά να σου κλέψουν όλο τον χρόνο σήμερα, αλλά φρόντισε περισσότερο και τις προσωπικές σου ανάγκες.

 

Παρθένος

Ο συλλογισμός «αφού εγώ έτσι αισθάνομαι καλά, -δίνοντας παραπάνω-, ας το κάνω» δεν είναι και πολύ «λειτουργικός», όταν γίνεται διαρκώς από το ένα μόνο μέλος της σχέσης.

 

Ζυγός

Αυτό που ενώ «πιάνεις» τον άλλο «να στην λέει» και μάλιστα απροκάλυπτα και αντί να υπερασπιστείς ήρεμα τον εαυτό σου, το αφήνεις να περάσει αλλά μετά το «ανακυκλώνεις» μέσα σου, κοίταξε το λιγάκι.

 

Σκορπιός

Επειδή και το σώμα σου έχει ανάγκες και μάλιστα πολύ συγκεκριμένες, δοκίμασε για αλλαγή να λειτουργήσεις προληπτικά, συνδυάζοντας σωστή ενυδάτωση και ξεκούραση λόγω και του καύσωνα.

 

Τοξότης

Φαίνεται πως υπάρχει ένα dissonance επιθυμιών και πραγματικότητας στα ερωτικά...Δώσε χρόνο στα πράγματα, αλλά και στον εαυτό σου, αποφεύγοντας να βγάλεις άμεσα συμπέρασμα.

 

Αιγόκερως

Κάτι στο κοντινό σου περιβάλλον σου προκαλεί ψυχολογική «δυσανεξία». Απομακρύνσου από αυτό όσο γίνεται, γλιτώνοντας τον επιπλέον εκνευρισμό.

 

Υδροχόος

Η κυκλοθυμία που νιώθεις και ο απότομος σου τροπος μπορεί να προκάλεσουν δυσαρέσκεια στα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι μέσα στην καθημερινότητα σου.

 

Ιχθύες

Το άγχος για τα οικονομικά σε βρίσκει αρκετά σήμερα, ωστόσο μην επιτρέψεις να σε «καθηλώσει», ρίχνοντας σου γενικότερα το ηθικό.

athensvoice.gr