Δίδυμε, μην προσπαθείς να καταπνίξεις το συναίσθημα όταν σε κατακλύζει. Let it come through you


Κριός

Κάποιες φορές το shopping therapy είναι αρκετά λειτουργικό για διώξεις αγωνίες και άγχη έστω για λίγο, όχι όμως σήμερα. Μαζέψου για να μη μετανιώνεις αργότερα.

Ταύρος

Οι σχέσεις μας πολλές φορές καθρεφτίζουν τον θυμό και το «χάος» που κρύβουμε μέσα μας, ωθώντας μας έτσι με έναν ασυνείδητο τρόπο να κάνουμε κάτι γι’ αυτό.

Δίδυμοι

Μην προσπαθείς να καταπνίξεις το συναίσθημα όταν σε κατακλύζει. Let it come through you, αποδεχόμενος αυτό που θέλει να σου «πει».

Καρκίνος

Για να είσαι καλά, είναι απαραίτητο και οι γύρω σου να μην είναι στα «κάγκελα». Και επειδή σήμερα όλοι λίγο πολύ είναι, προστάτεψε όσο μπορείς τον εαυτό σου.

Λέων

Δεν γίνεται να υπάρχουν όλο «συμπτώσεις» ή «ατυχίες» στις σχέσεις σου. Όταν κάτι επαναλαμβάνεται αποτελεί ένα μοτίβο συμπεριφοράς που (μοιραία) παράγει αποτελέσματα.

Παρθένος

Με το να αρνείσαι την ευθύνη για τις επιλογές σου, αυτόματα δυσκολεύεις τη δυνατότητα να βρεθεί λύση στα πράγματα.

Ζυγός

Όσο κι αν σε «τρώει» το χέρι σου και η καταναλωτική σου μανία, μην ενδώσεις σήμερα σε σπατάλες δίχως λογική, γιατί τα οικονομικά σου θέλουν ρέγουλα.

Σκορπιός

Το να είσαι διαρκώς «καλό παιδί» δεν σε «σώζει» συναισθηματικά, ούτε γεμίζει το εσωτερικό σου κενό. Το αντίθετο μάλιστα.

Τοξότης

Δες τι κρύβεται πίσω από την ανάγκη σου να αισθάνεσαι ότι οι άλλοι σε χρειάζονται, άρα πρέπει διαρκώς να «δίνεις». Γιατί αυτό είναι καθαρά δικό σου «καπέλο».

Αιγόκερως

Είναι εύκολο όταν δεν καταλαβαίνεις τι σου φταίει να ψάχνεις του υπαίτιους γύρω σου, ενώ στην πραγματικότητα το πρόβλημα ξεκινά εντός σου.

Υδροχόος

Θυμάσαι το μότο «σταθερή γιατί κινείται» που είχε γίνει παλαιότερα και διαφήμιση; Ε νομίζω έχεις πια αντιληφθεί ότι αυτό πρέπει και το δικό σου για ολόκληρη αυτή την χρονιά (και βάλε).

Ιχθύες

Μη βιάζεσαι να διατυμπανίσεις ότι κάτι σου πάει όπως το θες προτού το «κατοχυρώσεις» εντελώς, γιατί...πολύ γρουσουζιά μαζεμένη, βρε παιδί μου!

athensvoice.gr