Λέοντα, καλύτερα να περιορίσεις τις συνεννοήσεις στα απαραίτητα σήμερα


Κριός

Ένα πολεμικό κλίμα στην δουλειά με έναν συνεργάτη/ προϊστάμενο ή στο σπίτι με έναν συγγενή ή τον σύντροφο σου είναι αρκετά πιθανό σήμερα (3ο δεκαήμερο κυρίως). Απόφυγε, όσο μπορείς, να εμπλακείς και να νευριάσεις.

Ταύρος

Η Παρασκευή είναι ίσως η πιο δύσκολη μέρα της εβδομάδας, με μπόλικο άγχος και αφορμές για αντιπαραθέσεις, γεγονός που σου βγάζει και τάσεις φυγής. Η αποστασιοποίηση είναι must.

Δίδυμοι

Έχεις μια ανησυχία και πιθανόν να προκύψει μια ένταση στην σχέση σου είτε λόγω των οικονομικών, είτε λόγω μυστικών που ξυπνούν ανασφάλειες (3ο δεκαήμερο κυρίως).

Καρκίνος

Υπάρχει ένα emotional restlessness εντός σου, που σε κάνει να τα παίρνεις όλα πιο προσωπικά, θιγόμενος και θίγοντας στην συνέχεια άλλους (3ο δεκαήμερο). Μην μπεις σε αυτό το παιχνίδι και αποφορτίσου ιδανικά μέσω της άσκησης.

Λέων

Νευρική μέρα η Παρασκευή, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να «τρελαίνονται» χωρίς λόγο, οπότε καλύτερα να περιορίσεις τις συνεννοήσεις στα απαραίτητα.

Παρθένος

Οικονομικά θέματα ή και αλλά, πιο ουσιαστικά, όπως για παράδειγμα θέματα εμπιστοσύνης, μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα σε μια προσωπική σχέση (3ο δεκαήμερο ιδιαίτερα).

Ζυγός

Βρίσκεσαι σε συναισθηματική υπερδιέγερση με το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, που μπορεί να φέρει ξεσπάσματα με κοντινά σου άτομα (3ο δεκαήμερο ιδιαίτερα). Η συμβουλή είναι ψυχραιμία, αλλά δεν ξερω αν θα καταφέρεις να την εφαρμόσεις.

Σκορπιός

Απαιτητική η Παρασκευή, ζητά minimal contact με άτομα που μπορούν να σου «πατήσουν» τα λάθος κουμπιά και μεγαλύτερη φροντίδα στο κομμάτι της υγείας σου.

Τοξότης

Η δουλειά έχει τα πρωτεία σήμερα, ενώ μπορεί να νιώσεις ότι καταπιέζεσαι αναφορικά με τα θέλω σου μέσα σε μια ερωτική ή φιλική σχέση, ίσως και για τα οικονομικά.

Αιγόκερως

Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα κάνει την ημέρα πρόσφορη για έκρυθμες καταστάσεις στις προσωπικές ή επαγγελματικές σου σχέσεις, ιδιαίτερα για το 3ο δεκαήμερο, αν και θα ήταν προτιμότερο να κρατήσεις τις όποιες ισορροπίες.

Υδροχόος

Έχεις ανάγκη από περισσότερη εσωστρέφεια και me time σήμερα, αλλά από την άλλη σε τρωει ο κ@λ&$ σου και για καυγά. Άσε τα νεύρα και φύλαγε επίσης καλά τα μυστικά σου.

Ιχθύες

Την έχει την ανησυχία της η Παρασκευή και απαιτεί διπλωματία για να αποφύγεις σκοπέλους έντασης με σύντροφο, φίλους ή συνεργάτες, ίσως και εξαιτίας των οικονομικών (3ο δεκαήμερο κυρίως).

athensvoice.gr