Λέων, για ποιό λόγο μπλέκεις σε προβληματικές καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν;


Κριός

Ίσως υπάρξει μια ένταση στην σχέση σου ή σε μια συνεργασία και λόγω των οικονομικών, με τη μέρα να μην είναι κατάλληλη για επενδύσεις και σπατάλες, αλλά και για να κάνεις κίνηση στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά (1ο δεκαήμερο).

 

Ταύρος

Νιώθεις πίεση μέσα στην δουλειά και δυσανασχετείς σχετικά με μια προσωπική σχέση, ιδιαίτερα αν αυτή σε καταπιέζει και δεν σου προσφέρει τα ανάλογα με αυτά που έχεις επενδύσει συναισθηματικά και πρακτικά (1ο δεκαήμερο κυρίως).

Δίδυμοι

Η μέρα θέλει λεπτούς χειρισμούς στην δουλειά για αποφυγή εντάσεων, προσφέρεται όμως για να προχωρήσεις σε αλλαγές στο κομμάτι της διατροφής και της φροντίδας της φυσικής σου κατάστασης, ύστερα από τις υπερβολές του καλοκαιριού.

Καρκίνος

Πιθανώς κάτι μέσα στην σχέση σου να σε πικράνει ή να κλονίσει την εμπιστοσύνη σου προς τον άνθρωπο σου παροδικά, ενώ αν είσαι μόνος χρειάζεται να συνειδητοποιήσεις πως με την συμπεριφορά και τις ανασφάλειες σου, διώχνεις τις πιθανότητες για μια αγάπη (1ο δεκαήμερο).

Λέων

Μια συνθήκη μέσα στη σχέση ή στο γάμο σου μπορεί να σου προκαλέσει συναισθηματικό εγκλωβισμό, ίσως και λόγω προβλημάτων στην οικογένεια και το σπίτι (1ο δεκαήμερο). Αν πάλι είσαι ελεύθερος, χρειάζεται να αναρωτηθείς για ποιό λόγο μπλέκεις σε προβληματικές καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν.

Παρθένος

Κάτι πάνω στην δουλειά μπορεί να φέρει  απογοήτευση, σε σχέση π.χ. με έναν συνάδελφο ή κάποιον πελάτη (1ο), στα ερωτικά όμως τα πας καλύτερα και μάλιστα ίσως υπάρξει μια νέα γνωριμία με έντονο το σεξουαλικό στοιχείο (3ο δεκαήμερο)!

Ζυγός

Η Παρασκευή μπορεί να φέρει κάποιες δυσκολίες στα οικονομικά που ίσως μεταφερθούν και στην σχέση σου με την μορφή εντάσεων, οπότε χρειάζεται να δείξεις συμβιβαστικό πνεύμα με τον άνθρωπο σου (1ο δεκαήμερο). 

Σκορπιός

Απαιτητική μέρα η Παρασκευή, ιδιαίτερα για το 1ο δεκαήμερο, με το τετράγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σου με τον Κρόνο να δείχνει μια αντιπαράθεση με ένα κοντινό σου πρόσωπο, ίσως λόγω προβλημάτων μέσα στο σπίτι και στην οικογένεια, αφήνοντας μια αίσθηση «συναισθηματικού πληγώματος».

Τοξότης

Το κλίμα σε επίπεδο ψυχολογίας ή συνεργασιών στη δουλειά μπορεί να είναι λίγο «δύστροπο» (1ο δεκαήμερο), όμως η μέρα είναι ιδανική για να ξεκινήσεις διατροφή, βρίσκοντας ξανά την φόρμα σου μετά τις διακοπές.

Αιγόκερως

Μολονότι έχεις διάθεση να δεις τα πράγματα θετικά, υπάρχει η πιθανότητα μιας προσωρινής απογοήτευσης σε μια προσωπική ή φιλικη σχέση σήμερα, ή μια αίσθηση μεγαλύτερης πίεσης στον οικονομικό τομέα (1ο δεκαήμερο).

Υδροχόος

Η Παρασκευή είναι λίγο ζόρικη, ιδιαίτερα για το 1ο δεκαήμερο, με το τετράγωνο του Κρόνου από το ζώδιο σου με την Αφροδίτη να φέρνει δυσκολίες στην επικοινωνία στα επαγγελματικά και τα προσωπικά και απογοητεύσεις που σου ρίχνουν την αυτοπεποίθηση, ευτυχώς παροδικά.

Ιχθύες

Προσπάθησε να περιορίσεις το άγχος για την δουλειά και να μην δώσεις έκταση σε μικροαπογοητεύσεις που σε βγάζουν εκτός στόχων. Ενδεχομένως να συνειδητοποιήσεις την αλήθεια για μια σημαντική προσωπική σχέση (1ο δεκαήμερο).

athensvoice.gr