Ταύρε, το «βάρος» μετατοπίζεται από τον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών στον τομέα της φιλίας και των μακροπρόθεσμων στόχων και ονείρων σου

___________

Κριός

Ο Δίας εισέρχεται σήμερα στους Ιχθείς για μια «δοκιμαστική περίοδο» μέχρι τις 28/7, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ξεμπερδεύεις οριστικά με συμπεριφορές, καταστάσεις και σχέσεις που έχουν ολοκληρώσει ουσιαστικά τον κύκλο τους και λειτουργούν απλά ως βαρίδια. Ο μεγάλος ευεργέτης του ζωδιακού θα σε οδηγήσει, μέσα από ένα «εσωτερικό ταξίδι» ανακάλυψης του ανώτερου εαυτού σου, στο να αποβάλλεις ό,τι περιττό και αυτοκαταστροφικό υπάρχει στη ζωή σου, ίσως και με τη βοήθεια κάποιου ειδικού, ξεπερνώντας φοβίες και ανασφάλειες ετών, λειτουργώντας ως «φύλακας άγγελός» σου με έναν τρόπο. Ίσως έρθεις πιο κοντά με την τέχνη, τη μεταφυσική αλλά και με τον Θεό, ανακαλύπτοντας πράγματα για τον ψυχισμό σου που δεν είχες καν διανοηθεί. Επηρεάζονται κυρίως οι Κριοί του Μαρτίου, με τους υπόλοιπους να παίρνουν σειρά στο τέλος του χρόνου, όταν θα περάσει «κανονικά» πλέον στους Ιχθείς.

Ταύρος

Με την είσοδο του Δία στους Ιχθείς μέχρι τις 28/7 το «βάρος» μετατοπίζεται για λίγο, εν μέσω μάλιστα καλοκαιριού, από τον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών που σε κούρασαν αρκετά, είναι η αλήθεια, από την αρχή της χρονιάς στον τομέα της φιλίας και των μακροπρόθεσμων στόχων και ονείρων σου, «ξαλαφρώνοντάς» σε σημαντικά. Έρχεσαι σε επαφή με περισσότερο κόσμο, μοιράζεσαι τα όνειρά σου για το μέλλον με πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν να τα εκπληρώσεις, επικοινωνείς ξανά με παρέες και άτομα που είχατε χαθεί απολαμβάνοντας τη συντροφιά τους και κάνεις καινούργιες γνωριμίες και στα ερωτικά με ενδιαφέροντα νέα πρόσωπα. Επηρεάζονται ιδιαίτερα όσοι ανήκουν στο 1ο δεκαήμερο, ενώ οι υπόλοιποι λίγη υπομονή μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Δίδυμοι

Η είσοδος του Δία στους Ιχθείς, στο Μεσουράνημά σου μέχρι τις 28/7, σηματοδοτεί ένα διάστημα μεγαλύτερης εύνοιας για τα επαγγελματικά σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στις αρχές του 1ου δεκαημέρου, αφού αρχικά θα διατρέξει τις πρώτες δύο μοίρες του ζωδίου. Οι υπόλοιποι υπομονή μέχρι το 2022 που θα περάσει «κανονικά» σε αυτό το ζώδιο. Η καριέρα σου με κάποιο τρόπο θα σε απασχολήσει περισσότερο μέχρι το τέλος Ιουλίου. Θα θελήσεις να θέσεις νέους στόχους, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα προχωρώντας συνεργασίες ή τολμώντας επιτέλους να κάνεις κάτι δικό σου, που θα σε οδηγήσει στην προσωπική και επαγγελματική ολοκλήρωση. Η δημοτικότητά σου θα πάρει τα πάνω της, ενώ θα υπάρξει διαφορά και στο τρόπο που σε αντιμετωπίζουν ανώτεροι στην ιεραρχία, με θετικές εξελίξεις όπως π.χ. μια προαγωγή.

Καρκίνος

Το πέρασμα του Δία, του πλανήτη της γνώσης και της επέκτασης, για ένα δοκιμαστικό διάστημα μέχρι τις 28/7 στους Ιχθείς, είναι μια εξαιρετική συνθήκη για το ζώδιό σου, που θα σου επιτρέψει να θέσεις νέους στόχους τόσο στα επαγγελματικά, όσο και σε επίπεδο σπουδών, «ανοίγοντας» παράλληλα το μυαλό σου προς κάθε κατεύθυνση. Ασχολείσαι με καινούργια προγράμματα σπουδών, ψάχνεις μεταπτυχιακά, ενώ αν είσαι από αυτούς που δίνουν εξετάσεις ή πτυχίο έχεις την τύχη με το μέρος σου. Παράλληλα γίνεσαι πιο εξωστρεφής, η διάθεση σου ανεβαίνει, φλερτάρεις περισσότερο, κανονίζεις ταξίδια αναψυχής με το σύντροφο και τους φίλους σου έχοντας όρεξη να εξερευνήσεις τον κόσμο και να ζήσεις νέες μοναδικές περιπέτειες, ενώ ίσως πετύχεις και μια επαγγελματική συνεργασία με το εξωτερικό. Επηρεάζονται οι γεννημένοι των πρώτων ημερών κατά κύριο λόγο, με τους υπόλοιπους να περιμένουν μέχρι το 2022 για τη εύνοια του Δία.

Λέων

Η είσοδος του Δία στους Ιχθείς μέχρι τις 28/7 φέρνει καλά νέα για το πορτοφόλι σου και την ερωτική σου ζωή, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στις αρχές του 1ου δεκαημέρου, καθώς αυτή η ομάδα επηρεάζεται άμεσα, με τους υπόλοιπους να ευνοούνται από την επόμενη χρονιά. Θα υπάρξουν δυνατότητες για να ρυθμίσεις παλιά χρέη, να κάνεις συμφέροντες διακανονισμούς με τράπεζες, εφορίες, οργανισμούς, αλλά και να διευθετήσεις θετικά κληρονομικά ζητήματα. Με κάποιο τρόπο πάντως φαίνεται πως τα οικονομικά σου θα πάρουν σημαντικές ανάσες μέχρι το τέλος Ιουλίου. Παράλληλα όμως θα βελτιωθεί και η σεξουαλική σου ζωή, είτε με ένα νέο πρόσωπο που θα σε «αναστατώσει» για τα καλά, είτε βρίσκοντας και πάλι τον παλιό καλό σου εαυτό με τον σύντροφό σου στην κρεβατοκάμαρα. Για κάποιους δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξει και μια εγκυμοσύνη, αφού η γονιμότητα σου θα είναι αυξημένη.

Παρθένος

Το σύντομο πέρασμα του Δία στους Ιχθείς μέχρι τις 28/7, στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου ύστερα από 12 ολόκληρα χρόνια είναι καταπληκτικά νέα για σένα, Παρθένε μου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στις αρχές του 1ου δεκαημέρου, με τους υπόλοιπους να πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή μέχρι το τέλος της χρονιάς, όταν θα περάσει κανονικά σε αυτό το ζώδιο. Μια καινούργια σημαντική σχέση στην προσωπική σου ζωή που κάνει την καρδιά σου «να χτυπά δυνατά» και πάλι, μια επισημοποίηση της ήδη υπάρχουσας σχέσης σου ή ακόμα και ένας γάμος ή μια επιτυχία του συντρόφου σου που αλλάζει το κοινωνικό σας στάτους και σας γεμίζει με χαρά είναι κάποια από τα  πιθανά σενάρια, ενώ και στα επαγγελματικά μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες για συμφωνίες και δελεαστικές συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν να εκπληρώσεις κάποιες από τις φιλοδοξίες που έχεις για την καριέρα σου.

Ζυγός

Το πέρασμα του Δία στους Ιχθείς μέχρι τις 28/7 είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να κάνεις ένα δυναμικό ξεκίνημα στους τομείς της σωματικής άσκησης, της ισορροπημένης διατροφής και της φροντίδας της υγείας σου γενικότερα. Θα σου δημιουργηθεί η επιθυμία να αλλάξεις τρόπο ζωής, ρυθμίζοντας έτσι την καθημερινότητα σου ώστε να υπάρχει χρόνος για άθληση αλλά και για ξεκούραση, ενώ ίσως βρεις τώρα την κατάλληλη θεραπεία που σου ταιριάζει για ένα πρόβλημα υγείας που σε απασχολεί, δοκιμάζοντας και εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας, κυρίως αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο. Ακόμα είναι ένα καλό διάστημα για να «ψαχτείς» λίγο περισσότερο στο κομμάτι της δουλειάς, βρίσκοντας μια νέα απασχόληση, αλλάζοντας πόστο ή ξεκινώντας και κάτι δικό σου επιχειρηματικά.

Σκορπιός

Η είσοδος του Δία στους Ιχθείς για ένα σύντομο χρονικό διάστημα μέχρι τις 28/7 εγκαινιάζει μια υπέροχη περίοδο για τα ερωτικά σου, τη δημιουργία αλλά και ό,τι αφορά θέματα παιδιών, κυρίως για τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου σε αυτή τη φάση. Αισθάνεσαι πιο χαρούμενος και πιο ανάλαφρος στην καθημερινότητά σου, με την επιθυμία να εκφραστείς δημιουργικά μέσα από τη δουλειά ή και μέσα από ένα καινούργιο χόμπι, μια δραστηριότητα ή ένα σπορ που σε ξεκουράζει, ενώ θα μπορέσεις να προχωρήσεις και επιχειρηματικά σχέδια με μεγαλύτερη ευκολία. Αν τώρα ασχολείσαι με τις τέχνες ή τον χώρο του θεάματος θα έχεις τις ευκαιρίες σου, τηρουμένων των αναλογιών, για να ξεχωρίσεις. Στην προσωπική σου ζωή το καλοκαίρι αναμένεται «καυτό» για τα ερωτικά σου, με νέα άτομα και εμπειρίες που «ανεβάζουν την αδρεναλίνη» αλλά και με ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σου, που μπορεί μάλιστα να οδηγήσουν και στην απόκτηση ενός απογόνου, αφού μια εγκυμοσύνη είναι πολύ πιθανή με αυτή τη διέλευση!

Τοξότης

Ο κυβέρνησης σου, Δίας, εισέρχεται σήμερα στους Ιχθείς για μια «σύντομη διαμονή» μέχρι τις 28/7, πριν περάσει για έναν ολόκληρο σχεδόν χρόνο σε αυτό το ζώδιο στο τέλος της χρονιάς, ευνοώντας τώρα κατά κύριο λόγο τους γεννημένους στις αρχές του 1ου δεκαημέρου. Θα επέλθει μια ηρεμία μέσα σου σε ψυχολογικό επίπεδο, ίσως και λόγω της εξομάλυνσης των σχέσεων σου με κάποια μέλη της οικογένειας ή μέσω της θεραπείας ανοιχτών τραυμάτων από το παρελθόν που σε ταλαιπωρούσαν. Ίσως αποφασίσεις να κάνεις και μια χωροταξική αλλαγή μέσω μιας μετακόμισης, μιας συγκατοίκησης με τον σύντροφο σου ή μιας μετεγκατάστασης στο εξωτερικό για λόγους δουλειάς. Ίσως πάλι μπεις στη διαδικασία να αγοράσεις ή να πουλήσεις ένα ακίνητο, να κάνεις μια ανακαίνιση στον χώρο σου, ενώ το σωματικό σου βάρος ενδέχεται να αυξηθεί λόγω καλοπέρασης ή λόγω του ερχομού ενος bebe!

Αιγόκερως

Με τον Δία στους Ιχθείς μέχρι τις 28/7 η επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο και οι επαφές σου σε επίπεδο καθημερινότητας αυξάνονται σημαντικά, το ίδιο και η όρεξη σου για καινούργια και ενδιαφέροντα ξεκινήματα στα επαγγελματικά αλλά και στο κομμάτι των σπουδών αν είσαι φοιτητής. Θα έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις καλύτερα τη δουλειά σου, προβάλλοντας την μέσω της τεχνολογίας, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και της διαφήμισης, με του τομείς του εμπορίου, των Μ.Μ.Ε. και της εκπαίδευσης να ευνοούνται ιδιαίτερα. Αν προετοιμάζεσαι για εξετάσεις ή δίνεις την μεγάλη «μάχη» των Πανελληνίων θα τα πας πολύ καλά, ενώ ίσως θελήσεις τώρα να ξεκινήσεις μαθήματα οδήγησης ή να αγοράσεις ένα καινούργια μεταφορικό μέσο.

Υδροχόος

Ευκαιρίες βελτίωσης του εισοδήματος σου και καλύτερης οργάνωσης των οικονομικών σου φέρνει το «δοκιμαστικό πέρασμα» του Δία στους Ιχθείς μέχρι τις 28/7, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους στις αρχές του 1ου δεκαημέρου. Ίσως υπάρξει μια ευνοϊκή ρύθμιση για να διακανονίσεις κάποια χρέη και όφειλες, ίσως καταφέρεις να πάρεις την χρηματοδότηση που περίμενες για να κάνεις ένα επιχειρηματικό σου όνειρο πραγματικότητα, ενώ μπορεί να ζητήσεις και μια αύξηση στην εργασία σου. Ένα μπόνους ή μια εισροή χρημάτων στον λογαριασμό σου από άλλες πηγές δεν μπορεί να αποκλειστεί, είναι σημαντικό όμως να βάλεις φρένο στην καταναλωτική σου μανία που μπορεί να σε οδηγήσει σε αλόγιστες σπατάλες. Στο τέλος του χρόνου ο Δίας θα εγκαταλείψει οριστικά το ζώδιό σου, περνώντας στους Ιχθεις για ολόκληρο σχεδόν το 2022.

Ιχθύες

Τα - τα - τα - ταααα! Ο Δίας περνά από σήμερα μέχρι τις 28/7 στο ζώδιο σου δίνοντας σου μια «πρώτη γεύση» της εύνοιας που θα φέρει όταν εισέλθει «για τα καλά» στους Ιχθεις στο τέλος της χρονιάς (29/12) όπου και θα παραμείνει για ολόκληρο σχεδόν το 2022. Αφήνεις πίσω σου το παρελθόν και εγκαινιάζεις έναν καινούργιο 12ετή κύκλο, που ξεκινά γεμάτος νέες εμπειρίες και όρεξη για καινούργια ξεκινήματα επαγγελματικού, πνευματικού ή και αισθηματικού χαρακτήρα. Οι κινήσεις σου θα έχουν δυνητικά μεγάλη επιτυχία, με την προϋπόθεση ότι κι εσύ θα δραστηριοποιηθείς ουσιαστικά και δεν θα τεμπελιάσεις, περιμένοντας τα πράγματα να έρθουν μόνα τους σαν «το μάννα εξ ουρανού». Θα έχεις αυξημένη αισιοδοξία, ανεβασμένη διάθεση, συνάμα όμως και μια τάση για καλοπέραση που μπορεί να φέρει για πλάκα παραπάνω κιλά. Τουλάχιστον απόλαυσε το καλοκαιριάτικα! Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι των πρώτων ημερών σε αυτή τη φάση.

athensvoice.gr