Κριός, αρχίζεις να ξαναβρίσκεις την αυτοπεποίθηση, την ενεργητικότητά σου αλλά και τη «δίψα για έρωτα» μέσα στο καλοκαίρι

_____________

Κριός

Καθώς ο κυβερνήτης σου, Άρης, περνά στον Λέοντα μεχρι τις 29/7 αρχίζεις να ξαναβρίσκεις την αυτοπεποίθηση, την ενεργητικότητά σου αλλά και την «δίψα για έρωτα» μέσα στο καλοκαίρι. Το επόμενο διάστημα θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες γνωριμίες, εξόδους και όμορφες στιγμές με φίλους, συντρόφους και παιδιά, ενώ αν είσαι στην φάση του να αποκτήσεις ένα παιδάκι, οι πιθανότητές σου αυξάνονται μαζί με την γονιμότητά σου!

Ταύρος

Η είσοδος του Άρη στον Λέοντα έως τις 29/7 δείχνει πως θα σε απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον. Είναι πιθανόν να προχωρήσεις σε επισκευές στο σπίτι, να κάνεις μια μετακόμιση ή μια αγοραπωλησία ακινήτου, μπορεί όμως να χρειαστεί να φροντίσεις περισσότερο και άτομα της οικογένειας, γεγονός που θα σου βγάλει μια παραπάνω κούραση που με την σειρά της μπορεί να οδηγήσει σε διαφωνίες και νεύρα.

Δίδυμοι

Η παρουσία του Άρη στον Λέοντα μέχρι τις 29/7 αυξάνει την εξωστρέφειά σου, την διάθεσή σου και την ενέργεια μέσα στην καθημερινότητάα σου. Θα έχεις όρεξη για ταξίδια, φλερτ, διασκέδαση, χαρούμενες συναντήσεις με φίλους και συγγενείς, ενώ θα υπάρξει και μεγαλύτερη κινητικότητα σε επαφές στα επαγγελματικά που μπορεί να φέρει και νέες συμφωνίες.

Καρκίνος

Ξεφυσάς από ανακούφιση καθώς ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιό σου, «παίρνοντας» μαζί του το τρέξιμο και το στρες που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα και από την νέα θέση του στον Λέοντα μέχρι τις 29/7 σε βάζει στην διαδικασία να δεις ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες ευκαιρίες για να αυξήσεις το εισόδημα σου, ενώ είναι μια καλή περίοδος για να ζητήσεις αύξηση στην δουλειά, προσοχή όμως γιατί η καταναλωτική σου μανία θα είναι «έντονη», ενώ μπορεί να προκύψουν και ξαφνικά έξοδα.

Λέων

Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σου μέχρι τις 29/7 και οι ρυθμοί στην καθημερινότητα σου ανεβαίνουν σημαντικά. Θα θελήσεις να καταπιαστείς με πολλά και διάφορα, διεκδικώντας ευκαιρίες στα επαγγελματικά, προωθώντας τους στόχους σου, αναδεικνύοντας τα ταλέντα σου, πιστεύοντας τώρα περισσότερο στον εαυτό σου. Στα ερωτικά βγάζεις μεγάλο πάθος θελοντας να εντυπωσιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, δεν έχεις όμως πολύ υπομονή και εκνευρίζεσαι εύκολα.

Παρθένος

Τι κι αν είμαστε στην αρχή του καλοκαιριού, εσύ ίσως ξεκινήσεις το hibernating με το πέρασμα του Άρη στον Λέοντα μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Τα επίπεδα ενέργειας σου πέφτουν αρκετά και έχεις ανάγκη από περισσότερη ξεκούραση στην καθημερινότητα σου, ενώ ίσως χρειαστεί να φροντίσεις κάποιο κοντινό σου άτομο που σε έχει ανάγκη. Καλή περίοδος για να κανείς επαφές εν κρυπτώ στα εργασιακά, προετοιμάζοντας καινούργιες συμφωνίες και πρότζεκτ.

Ζυγός

It’s fun time ή κάπως έτσι τέλος πάντων, καθώς ο Άρης προχωρά στον Λέοντα μέχρι τις 29/7, μια θέση που σαφώς σου ταιριάζει καλύτερα και σε ανεβάζει ψυχολογικά, μειώνοντας αρκετά το στρες. Νιώθεις πιο ξαλαφρωμένος, με διάθεση για χαβαλέ και εξόδους με φίλους, βόλτες με το σύντροφο σου, νέες γνωριμίες και φλερτ, απολαμβάνοντας γενικά μεγαλύτερη κινητικότητα στην κοινωνική σου ζωή.

Σκορπιός

Με το πέρασμα του Άρη στον Λέοντα και το Μεσουράνημά σου μέχρι τις 29/7 κάνεις focus στην καριέρα σου, με τις εξελίξεις να δημιουργούν περισσότερη πίεση και ευθύνες, αλλά και δυνατότητες επέκτασης. Ψάχνεις για καινούργιους συνεργάτες και πελάτες, συζητάς νέες συμφωνίες, ετοιμάζεσαι να πάρεις μια προαγωγή ή σκέφτεσαι να αλλάξεις επαγγελματικό περιβάλλον. Επειδή το άγχος θα είναι δεδομένο, φρόντισε παράλληλα να βρίσκεις χρόνο μέσα στη μέρα για ξεκούραση.

Τοξότης

Σημαντικό shift στην ενέργειά σου φέρνει η είσοδος του Άρη στον Λέοντα μέχρι τις 29/7. Η διάθεση σου γίνεται πιο ανάλαφρη και θέλεις να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε διασκεδάζουν και σε κάνουν να περνάς καλά. Τα ταξίδια, οι σπουδές και οι επαφές με το εξωτερικό ευνοούνται πολύ αυτή την περίοδο. Ίσως πάρεις την απόφαση για ένα μεταπτυχιακό ή μια πιστοποίηση στο αντικειμενο σου, ίσως πιάσεις δουλειά σε μια ξένη χώρα ή σαλπάρεις για ένα ταξίδι που θα σε ανανεώσει σημαντικά.

Αιγόκερως

Αφήνεις πίσω σου ένα αγχωτικό διάστημα κατά το οποίο είχες έναν Άρη απέναντι σου να σε πιέζει μεσα στο κομμάτι των σχέσεων σου και περνάς σε μια περίοδο μεγαλύτερης απόλαυσης στον ερωτικό τομέα με τον Άρη στον Λεοντα μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Ο «σεξουαλικός μαγνητισμός» είναι γεγονός, απόφυγε όμως να βγάλεις ζήλιες και τάσεις ελέγχου που θα «χαλάσουν το γλυκό». Κληρονομικά, δάνεια, χρέη, διατροφές, φορολογικά και γενικώς οικονομικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν επίσης περισσότερο ζητώντας λύσεις.

Υδροχόος

Υποδέχεσαι τον Άρη στον άξονα σου, στο ζώδιο του Λέοντα, μέχρι τις 29/7, μια συνθήκη  απαιτητική που φέρνει μεγαλύτερο στρες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Οι άλλοι, σύντροφοι, φίλοι, συνεργάτες, πελάτες, ζητούν πολλά απο’σενα, εσύ όμως μπορεί να βγάζεις ένα αλαζονικό ή εριστικό πρόσωπο που δεν βοηθά τα πράγματα. Αν είσαι single δεν αποκλείεται να βρεις τώρα το ταίρι σου, αν όμως είσαι ήδη σε σχέση θα ζοριστείς περισσότερο. Η διπλωματία και η υποχωρητικότητα είναι οι αρετές που πρέπει να επιδείξεις. Good luck with that.

Ιχθύες

Η πίεση στην δουλειά και στην καθημερινότητα σου αυξάνεται με το πέρασμα του Άρη στον Λέοντα ως το τέλος Ιουλίου. Συνάδελφοι, αφεντικά και πελάτες έχουν περισσότερες απαιτήσεις ή μπορεί να περνούν δύσκολα, «βγάζοντας τα σπασμένα» πάνω σου. Quelle bonheur! Μην δίνεις πολύ σημασία και μην μπλέκεις σε καταστάσεις που δεν σε αφορούν. Επειδή η κούραση θα σου χτυπήσει την πόρτα είναι σημαντικό να φροντίζεις την υγεία σου με σωστή διατροφή και ξεκούραση, ενώ είναι ένα εξαιρετικό διάστημα για να ξεκινήσεις γυμναστική.

athensvoice.gr