Υδροχόε, οι υπερβολικές προσδοκίες, που δεν στηρίζονται στην πραγματικότητα αλλά στην εσωτερική παρόρμηση, μπορεί να φέρουν απογοητεύσεις στα επαγγελματικά


Κριός

Καλό μήνα! Ο συναισθηματισμός σου σε πηγαίνει λίγο πάνω-κάτω σήμερα, νιώθοντας πιο εύκολα απογοήτευση για ό,τι εμποδίζει την άμεση εκπλήρωση επιθυμιών και στόχων.

Ταύρος

Καλό μήνα! Έχεις ανάγκη για διασκέδαση και «παρεούλα» με τον άνθρωπό σου and that’s good. Αν είσαι μόνος, μην παρασύρεσαι σε υπερβολικά σενάρια για άτομα που τώρα μπαίνουν στην ζωή σου.

Δίδυμοι

Καλό μήνα! Ο εαυτός σου και η υγεία σου χρειάζονται άμεση φροντίδα, με αποφυγή «τοξικών συναναστροφών» αλλά και υπερβολών σχετικά με το φαγητό.

Καρκίνος

Καλό μήνα! Υπάρχει ένταση μέσα σου, ίσως γιατί νιώθεις ότι υφίστασαι συνεχώς θυσίες προς οικογένεια ή σύντροφο μεριά, με έμφαση γύρω (και) από το οικονομικό κομμάτι. Συγκρατήσου.

Λέων

Καλό μήνα! Πρέπει να αποφύγεις τη βιασύνη στις αποφάσεις και στην εξαγωγή συμπερασμάτων για μια καινούργια σχέση ή συνεργασία, καθώς μπορεί να μην είναι τόσο «σούπερ» όσο (θέλεις να) πιστεύεις.

Παρθένος

Καλό μήνα! Επειδή η μέρα ευνοεί γενικά τις υπερβολές, προσπάθησε να μην ξεφύγεις εντελώς με το φαγητό, κάνοντας ποιοτικότερες επιλογές. (Λέμε τώρα).

Ζυγός

Καλό μήνα! Νιώθεις αρκετά πιεσμένος σε προσωπικό επίπεδο και ίσως δεν καταφέρεις να αποφύγεις κάποιο ξέσπασμα, ενώ χρειάζεται να προσέξεις σπατάλες που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Ουφ.

Σκορπιός

Καλό μήνα! Θέλεις να χαλαρώσεις και να ικανοποιήσεις τις αισθήσεις σου με μια δόση υπερβολής, που ίσως φέρνει κάποιους σε δύσκολη θέση. «Μέτρον Άριστον» remember.

Τοξότης

Καλό μήνα! Κόψε λίγο τα μεγάλα λόγια που δεν πιστεύεις ούτε εσύ ο ίδιος αλλά λες προκειμένου να γίνεις αρεστός, γιατί το ψέμα έχει κοντά ποδάρια...

Αιγόκερως

Καλό μήνα! Αισθάνεσαι πιεσμένος στη δουλειά ή (και) στο σπίτι και χρειάζεται να αντιδράσεις με ψυχραιμία, αποφεύγοντας να κάνεις δικά σου προβλήματα άλλων.

Υδροχόος

Καλό μήνα! Οι υπερβολικές προσδοκίες, που δεν στηρίζονται στην πραγματικότητα αλλά στην εσωτερική παρόρμηση, μπορεί να φέρουν απογοητεύσεις στα επαγγελματικά. 

Ιχθύες

Καλό μήνα! Ας είσαι συγκρατημένος σχετικά με πράγματα που λέγονται πάνω στον ενθουσιασμό της στιγμής, χωρίς να ισχύουν κιόλας κατ’ ανάγκην.

athensvoice.gr