Ιχθύ, make time και για χαλάρωση και σωματική ξεκούραση σήμερα


Κριός

Δεν είναι και η πιο χαλαρή Κυριακή σου, γι’ αυτό πρέπει να βάλεις προτεραιότητες αλλά και όρια στο τι μπορείς να κάνεις, βρίσκοντας χρόνο και για τις προσωπικές σου ανάγκες.

Ταύρος

Η χαλάρωση και ο ποιοτικός χρόνος με τα παιδιά, τον σύντροφο και τα αγαπημένα σου πρόσωπα δεν χρειάζεται σχέδιο, ούτε υπερβολικές προσδοκίες. Απλά να είσαι εκεί, συνειδητά παρών. Και αυτό φτάνει.

Δίδυμοι

Εστιάζεις περισσότερο στα του σπιτιού σου, ασχολούμενος π.χ. με τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, ενδέχεται όμως να υπάρχει και ένα πιεστικό κλίμα με κάποια μέλη της οικογένειας.

Καρκίνος 

Έχεις λίγο εσωτερικευμένο άγχος, για διάφορα πρακτικά ή προσωπικά ζητήματα. Ένας περίπατος στην φύση, συνοδεία του κατάλληλου χαλαρωτικού podcast μπορεί να σου αλλάξει «προσανατολισμό».

Λέων

Η Κυριακή είναι κατάλληλη για να βγεις και να δεις λίγο κόσμο, να πας για φαγητό με τον σύντροφό σου ή τους φίλους σου, ξεδίνοντας από το στρες της εβδομάδας.

Παρθένος

Αν αισθάνεσαι βάρος ή πίεση σε μια προσωπική σχέση, αναλογίσου και το δικό σου μερίδιο ευθύνης πριν βγάλεις εύκολα συμπεράσματα. Και καλύτερα κράτησέ τα για τον εαυτό σου, αποφεύγοντας χαζούς καυγάδες.

Ζυγός

Εστίασε στις ανάγκες του οργανισμού σου σήμερα, πηγαίνοντας για περπάτημα, μαγειρεύοντας κάτι υγιεινό και θρεπτικό, χαλαρώνοντας για λίγη ώρα με ένα guided meditation.

Σκορπιός

Η ενηλικίωση του καθενός μας είναι προσωπική υπόθεση και «κατάκτηση». Για να γίνει πρέπει να ρίξεις τον προβολέα σε σένα, αφήνοντας παράλληλα τους άλλους «ελεύθερους».

Τοξότης

Μάλλον δεν θα ξεκουραστείς πολύ σήμερα, αλλά όπως και να’ χει, μισή ώρα έστω παρ’ την για τον εαυτό σου, π.χ. ανάβοντας το αγαπημένο σου αρωματικό κερί, απολαμβάνοντας παράλληλα ένα ζεστό herbal tea.

Αιγόκερως

Δεν είσαι για πολύ καταπόνηση today, ούτε σωματικά ούτε πνευματικά, επομένως κάνε χαλαρά πραγματάκια, ό, τι σου φτιάχνει την διάθεση κατά βάση.

Υδροχόος

Άφησε λίγο το συνεχές, ψυχαναγκαστικό, mental engagement με τα διαφορά πρακτικά που τρέχουν στη ζωή σου, κάνοντας switch off για μια μέρα.

Ιχθύες

Make time και για χαλάρωση και σωματική ξεκούραση σήμερα, καθώς η εβδομάδα που έρχεται έχει «διάθεση» να σε τρέξει αρκετά στα επαγγελματικά.

athensvoice.gr