Παρθένε, το «βρίσκεις» περισσότερο σήμερα, έχοντας όρεξη για εξόδους και συναναστροφές

______________

Κριός

Αυτό που χρειάζεσαι σήμερα είναι ξεκούραση και «ζεν καταστάσεις», αφαιρώντας οτιδήποτε πιεστικό από τον ορίζοντα για να «γεμίσεις τις μπαταρίες σου». (Cliche αλλά πραγματικότητα).

Ταύρος

Μη δίνεις δικαιολογίες κάνοντας κάτι ξεκάθαρα για την πάρτη σου, «πλασάροντας» το μετά σαν mutually beneficial προς το ταίρι σου. Δεν πιάνουν.

Δίδυμοι

Οι κανόνες είναι σαφείς για today: κάνε ένα διάλειμμα από το άγχος του τελευταίου διαστήματος, αποσυνδέοντας εαυτόν ακόμα και από στρεσογόνες συσκευές τεχνολογίες, engaging περισσότερο με τους άλλους.

Καρκίνος

Αρκετά με το «drama», παίρνεις τα πάνω σου σήμερα, ειδικότερα από το μεσημέρι και μετά, αποφασισμένος να διασκεδάσεις χωρίς «ενοχές».

Λέων

Μην αφήσεις την γκρίνια και τη μίρλα να κάνουν take over την Κυριακή σου, όσο προχωρά η μέρα, δίνοντας περισσότερη σημασία σε πράγματα ανούσια με τον σύντροφό σου.

Παρθένος

Το «βρίσκεις» περισσότερο σήμερα, έχοντας όρεξη για εξόδους και συναναστροφές, που ίσως φέρουν και κάτι σε «je t’ aime», ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο.

Ζυγός

Καλή η καλοπέραση, μην το ριξεις όμως και στην υπερβολή από την άλλη με το φαΐ, τα ποτά ή τα λεφτά, γιατί μετά θα θα χρειάζεται «μπάλωμα».

Σκορπιός

Τα ξαφνικά καλέσματα και οι αποφάσεις της τελευταίας στιγμής για συναντήσεις, μπανάκι και ποτάκι είναι πολλες φορές πιο απολαυστικά από κάτι fixed αν υπάρχει καλή παρέα. Τη διάθεση την έχεις, ίσως μόνο προς το βραδάκι «πέσεις» λίγο, αλλά ok.

Τοξότης

Γενικά το πας καλά και σήμερα, ίσως όμως από το μεσημέρι και έπειτα νιώθεις κάποια κούραση ή πίεση από υποχρεώσεις που έχεις on hold στο μυαλό σου ή που πρέπει λίγο να φρόντισεις (σορυ).

Αιγόκερως

Μην τα βάφεις μαύρα αν έχεις «ξεμείνει» στην πόλη, αντίθετα δραστηριοποίησου και παίξε μπάλα αλλιώς, με μια μονοήμερη κάπου κοντά. Το παν είναι η παρέα.

Υδροχόος

Εντάξει, ίσως χρειαστεί να δουλέψεις λιγάκι σήμερα ή να φροντίσεις κάποιες υποχρεώσεις, γεγονός που μπορεί να φέρει λίγη πίεση προς το βράδυ, μην μεγενθύνεις όμως τα πράγματα.

Ιχθύες

Έχεις όρεξη να ξεδώσεις και να πάρεις ανάσες χαράς σήμερα και το καλό είναι ότι οι ενεργειακές συνθήκες είναι τέτοιες που το «επιτρέπουν». Yas.

athensvoice.gr