«Παρθένε, πώς καταφέρνεις εσύ ένα παιδί της λογικής να πέφτεις με τα μούτρα πάνω σε αδιέξοδες καταστάσεις και πάθη στα προσωπικά σου…»

_____________

Κριός

Ενώ γενικά τα πράγματα είναι σχετικά ήρεμα και δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος, ανησυχίας, εσύ αισθάνεσαι κάπως στενάχωρα μέσα σου, σαν κάτι να σε «τρώει». Εκτονώσου μέσω της άσκησης.

Ταύρος

Ένα από τα χαρακτηριστικά των σχέσεων σου είναι και το έντονο, πολλές φορές πιεστικό συναισθηματικό δέσιμο. Και για κάποιους αυτό καταντά πολύ κουραστικό in the long run.

Δίδυμοι

Οι φίλοι είναι το «οξυγόνο» σου αγαπητέ Δίδυμε, όταν όμως συμβαίνει να αντιμετωπίζεις συμπεριφορές που σε κάνουν να «ασφυκτιάς», μάλλον πρέπει να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα στο περιβάλλον σου.

Καρκίνος

Τα όρια μεταξύ της αγάπης και του «χειρισμού από ενδιαφέρον» είναι δυσδιάκριτα πολλές φορές, κυρίως όταν εμπλέκονται και εγωισμοί και από τις δύο πλευρές. Καλείσαι να βρεις τη χρυσή τομή.

Λέων

Είσαι πολύ large άτομο σε όλα σου κι εσύ όμως χρειάζεται να τηρείς κάποιες ρουτίνες στο φαγητό και στην άσκηση που στηρίζουν την υγεία σου καθώς και να αποφεύγεις κάποιες κακές συνήθειες που υπονομεύουν την ενεργητικότητά σου.

Παρθένος

Πώς καταφέρνεις εσύ ένα παιδί της λογικής να πέφτεις με τα μούτρα πάνω σε αδιέξοδες καταστάσεις και πάθη στα προσωπικά σου, είναι πραγματικά απορίας άξιον...

Ζυγός

Όταν συνέχεια δίνεις, δίνεις, δίνεις στον άλλο και του τα κάνεις όλα εύκολα, σαφώς και θα «τσινίσει» όταν πας να αλλάξεις την κατάσταση. Αυτό ισχυει τόσο για την σχέση σου, όσο και για την οικογένειά σου.

Σκορπιός

Ο ψυχαναγκαστικός τρόπος που επιβάλλεις στο εαυτό σου να λειτουργεί σε θέματα δουλειάς σε εξαντλεί πολύ σε σωματικό και κυρίως νευρικό επίπεδο. Έφτασε η στιγμή να κάνεις κάτι γι’ αυτό.

Τοξότης

Ενώ γενικα είσαι πολύ cool και χαλαρός με τα θέματα ζήλειας, κτητικότητας και τα παρόμοια σε σχέση με άλλους, πώς συμβαίνει βρε παιδί μου να σου σκάνε όλα μαζεμένα όταν ανατιμετωπίζεις κάποια κρίση στη σχέση σου; 

Αιγόκερως

Όταν θέλεις γίνεσαι master manipulator κατορθώνοντας να περνάει το δικό σου σε όλα. Μπράβο, το πέτυχες. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι είσαι κι ευτυχισμένος, έτσι;

Υδροχόος

Σήμερα κάνε στον εαυτό σου το δώρο του detox από σκέψεις και αναμασήματα «περασμένων, ξεχασμένων» καταστάσεων στα προσωπικά σου. Το «τι θα είχε γίνει αν» δεν σε βγάζει πουθενά.

Ιχθύες

Η υπέρμετρη ανάγκη σου για αποδοχή πολλές φορές σε οδηγεί σχεδόν εμμονικά στο να κάνεις το «δουλάκι» στους άλλους, φίλους, γνωστούς, συντρόφους. Δώσε στον εαυτό σου την αξία που του πρέπει.

athensvoice.gr