Καρκίνε, αν είσαι από τους τυχερούς που ξεκινούν διακοπές, κάνε μια βουτιά και για τους «ταλαίπωρους» που μένουν πίσω


Κριός

Καλό μήνα! Η πρώτη Κυριακή του Αυγούστου έχει θετικές συνθήκες για τα ερωτικά, αλλά και μια πιο χαλαρή διάθεση για διασκέδαση και γέλια με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αρκεί να αφήσεις απ’ έξω εγωιστικές κορώνες επίκρισης.

Ταύρος

Καλό μήνα! Sharing is caring και για τον ίδιο σου τον εαυτό, και καλά θα κάνεις να το πράξεις σήμερα, βγάζοντας από μέσα σου ό, τι σε προβληματίζει, ξεμπλοκάροντας το μυαλουδάκι σου.

Δίδυμοι 

Καλό μήνα! Μάλλον βρίσκεσαι σε πυρετό ετοιμασιών για τις διακοπές, φτιάχνοντας βαλίτσες, κλείνοντας εισιτήρια, κανονίζοντας τη φροντίδα φυτών, ζώων κ.λπ. Απλά μην πεθάνεις κι απ’ το άγχος, έτσι;

Καρκίνος

Καλό μήνα! «Το πλοίο θα σαλπάρει για λιμάνια ξένα, για λιμάνια ξένααα». Αν είσαι από τους τυχερούς αδειούχους που ξεκινούν διακοπές, πράγμα πολύ πιθανό, κάνε μια βουτιά και για τους «ταλαίπωρους» που μένουν πίσω.

Λέων

Καλό μήνα! Μην πιέσεις τον εαυτό σου να ακολουθήσει το πρόγραμμα των άλλων αν δεν είσαι στο ίδιο mood, βάζοντας παράλληλα και ένα όριο στην ενασχόληση και στην ανάλυση για τα επαγγελματικά.

Παρθένος

Καλό μήνα! Τσέκαρε αποσκευές, ωράρια και δρομολόγια αν ταξιδεύεις για να αποφύγεις τυχόν ταλαιπωρίες. Αν όχι, αφέσου στην ξεκούραση της ταπεινής ξαπλώστρας σε μια κοντινή παραλία, φουλάροντας με ευεργετική βιταμίνη D τον οργανισμό σου.

Ζυγός

Καλό μήνα! Ασκήσεις συναισθηματικής ψυχραιμίας μέσα στο λιοπύρι του Αυγούστου έχει το μενού για σένα Ζυγέ μου, με την ισορροπία εντός σου να αποδεικνύεται πιο tricky από αυτήν της σανίδας του σερφ.

Σκορπιός

Καλό μήνα! Άσε το «φάγωμα» με τον εαυτό σου για τα οικογενειακά, τα επαγγελματικά και ό,τι άλλο τέλος πάντων στριφογυρίζει στο κεφάλι σου και εστιάσου στο να «χαμογελάσεις» στον Αύγουστο που κάνει σήμερα «καυτό» ποδαρικό.

Τοξότης

Καλό μήνα! Ενυδάτωση τώρα! Το σώμα σου χρειάζεται έξτρα φροντίδα και προστασία για να ανταπεξέλθει στην εξάντληση που προκαλούν οι υψηλές θερμοκρασίες. Make sure ότι τρως σωστά και κοιμάσαι ποιοτικά.

Αιγόκερως

Καλό μήνα! Ερωτικά έχεις κέφια με τον σύντροφό σου παρά τη ζέστη, ενώ αν είσαι ελεύθερος η Κυριακή φέρνει θετικές προοπτικές για νέες γνωριμίες και εξομολογήσεις...

Υδροχόος

Καλό μήνα! Δεν την παλεύεις με τον καύσωνα και μάλλον σε ενοχλούν όλα, με την υπομονή να σε εγκαταλείπει και στην επικοινωνία με τις σχέσεις σου. 

Ιχθύες

Καλό μήνα! Πες ναι σε προσκλήσεις και καλέσματα φίλων και συγγενών για εκδρομές, εξοχικά και ουζάκια, αφήνοντας τα άγχη για τη δουλειά σε δεύτερη μοίρα σήμερα.

athensvoice.gr