Τοξότη, η ποιότητα του ελεύθερου χρόνου σου είναι ανάλογη της ψυχικής ηρεμίας που συντηρείς. Αν χαλάσει το δεύτερο, το πρώτο γίνεται «αφόρητο»


Κριός

Καλύτερα να εκφράσεις αυτό που αισθάνεσαι, χωρίς κριτική προς το συναίσθημά σου, αποδεχόμενος γενναία την όποια ανταπόκριση από την απέναντι πλευρά, παρά να το αφήσεις να «κακοφορμίσει» μέσα σου.

Ταύρος

Οι αρνητικές στάσεις του παρελθόντος στα προσωπικά συνεχίζουν να παράγουν αποτελέσματα και στο τώρα «ερήμην» σου, αν στο μεταξύ δεν έχει «πέσει» αφύπνιση. Το νου σου λοιπόν.

Δίδυμοι

Η παθητικότητα στην αποδοχή ωφέλιμων νέων ιδεών στην δουλειά ισοδυναμεί με καθήλωση σε αυτά που ξέρεις, με την ψευδαίσθηση μάλιστα ότι αρκούν για να σε πάνε παρακάτω. No way.

Καρκίνος

Όσα περισσότερα δίνεις, τόσα περισσότερα θε λάβεις σε αυτή την ζωή και αυτό ισχύει και για το rapport που έχεις με τον εαυτό σου. Μην περιμένεις διαμάντια, αν τον τροφοδοτείς με «αέρα κοπανιστό».

Λέων

Η ζωή είναι μάλλον μονόχνοτη, όταν αναμασάς τα ίδια και τα ίδια λάθη σχεδόν εμμονικά, υπό τον φόβο της αποτυχίας ή της αρνητικής κριτικής. Τι κρίμα!

Παρθένος

Θέματα σχέσεων αρχίζουν να μπαίνουν στο επίκεντρο της προσοχής σου καθώς οδεύουμε προς την αυριανή Πανσέληνο στον άξονά σου, με το συναίσθημα να δείχνει τον δρόμο.

Ζυγός

Συνήθως όταν σου έρχεται εύκολο το να δικαιολογήσεις καταστάσεις και να είσαι μάλιστα απόλυτος ως προς την κρίση σου, είσαι «έξω απ’ τον χορό». Είτε το συνειδητοποιείς, είτε όχι.

Σκορπιός

Η υπερπροσπάθεια στο να γίνεις κάτι που δεν είσαι οδηγεί μαθηματικά σε αρνητικά αποτελέσματα, συνεπώς βρες την σωστή κατεύθυνση για την «περίπτωση» σου.

Τοξότης

Η ποιότητα του ελεύθερου χρόνου σου είναι ανάλογη της ψυχικής ηρεμίας που συντηρείς. Αν χαλάσει το δεύτερο, το πρώτο γίνεται «αφόρητο».

Αιγόκερως

Τα επαγγελματικά μπορούν να γίνουν για ακόμα μια φορά «βαλβίδα εκτόνωσης» για τα προσωπικά σου. Κλάσικ. Πιο πολύ και από τα Κλασσικά εικονογραφημένα.

Υδροχόος

Έχεις έναν μάλλον παρελθοντικό προσανατολισμό τελευταία, ασχολούμενος περισσότερο με ό,τι έχει περάσει, παρά με το παρόν και what comes ahead. Σύνελθε.

Ιχθύες

Πλησιάζοντας προς την αυριανή Πανσέληνο στο ζώδιό σου, υπάρχει συναισθηματικός αναβρασμός και αίσθηση κατεπειγόντως ενασχόλησης με τα του εαυτού σου και μόνο.

athensvoice.gr