Λέοντα, η τέχνη της ζωής είναι να ζεις το σήμερα


Κριός

Με λίγο συναισθηματική διάθεση σήμερα, μην παραζαλίζεις όμως τα πράγματα, όσο κι αν αρχίζει το «βράσιμο», εν αναμονή της έντονης Πανσελήνου στο ζώδιό σου.

Ταύρος

Περιορίσου στην διεκπεραίωση των πιο σημαντικών, κρατώντας αρχικές σκέψεις και ιδέες, αποφεύγοντας το μπλέξιμο με τις «εναλλακτικές». Not today.

Δίδυμοι

Λίγο άγχος βγάζουν τα επαγγελματικά, αλλά και το να ακυρώνεις την ικανότητα των γύρω σου δεν βοηθάει. Μην καταλήξεις τελικά να τα κάνεις όλα μόνος δηλαδή.

Καρκίνος

Αν αισθάνεσαι μια ανεξήγητη ανησυχία these days είναι εξαιτίας της Πανσελήνου που έρχεται οσονούπω «ορεξάτη». Να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς μέσα στην μέρα.

Λέων

Η τέχνη της ζωής είναι να ζεις το σήμερα. Όλα τ’ άλλα, να ‘χαμε να λέγαμε. Κι ας υπάρχουν υποχρεώσεις.

Παρθένος

Είσαι λίγο άμαθος αναφορικά με την έννοια των «ψυχολογικών επιχειρήσεων» στα προσωπικά. Ξεκίνα άμεσα την σχετική «εκπαίδευση».

Ζυγός

Όλοι γνωρίζουμε τα «βασικά» των σχέσεων. Το θέμα είναι να τα εφαρμόζουμε κιόλας. Η επικείμενη Πανσέληνος απέναντι σου έχει αρχίσει να στο θυμίζει.

Σκορπιός

Οι προσπάθειες για να μείνουν όλα ως έχουν πολλές φορές είναι αντιστρόφως ανάλογες των αποτελεσμάτων. Εκεί μάλλον θέλει αλλαγή τακτικής.

Τοξότης

Αντί να τρως τα νύχια σου από το στρες, κάνε σχολαστικά το καλύτερο που μπορείς στη δουλειά και that’s it. Τι άλλο δηλαδή;

Αιγόκερως

Από σήμερα και μέχρι το τέλος της βδομάδας αν βλέπεις ότι «φουντώνεις» με τα οικογενειακά ή τα επαγγελματικά, ξεκινά τις βόλτες. Literally.

Υδροχόος

Από κανόνες δεν γουστάρεις, κάποια πράγματα όμως δεν σηκώνουν δεύτερες ερμηνείες στα οικονομικά.

Ιχθύες

Ως το μεσημέρι υπάρχει λίγο σύγχυση ή μια πίεση να τα προλάβεις όλα. Θα καλμάρει στην συνέχεια, αρκεί και εσύ να θέσεις προτεραιότητες.

athensvoice.gr