Η εκμετάλλευση των δυνατοτήτων που παρέχει η προηγμένη τεχνολογία, είναι ένα από τα δυνατά σημεία που έχει η οδοντόβουρτσα Oral B. Είτε πρόκειται για απλή, είτε για ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, οι καινοτομίες της κάνουν τη διαφορά.

Η ORAL-B - Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα Genious 9000 Rose Gold είναι το απόλυτο «εργαλείο» για το σωστό καθαρισμό των δοντιών. Συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία καθαρισμού, με το σύστημα Έξυπνης Καθοδήγησης με σύνδεση Bluetooth μέσω της εφαρμογής Smartphone Oral-B. Με αυτό τον τρόπο, παρέχει πληροφορίες και συμβουλές σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την φροντίδα της στοματικής σας υγιεινής, ενώ παράλληλα σας βοηθά να παρακολουθείτε την πρόοδό σας με την εφαρμογή.

Η Oral-B Genious 9000 διαθέτει έξι προγράμματα καθαρισμού: καθαρισμός γλώσσας, βαθύς καθαρισμός, καθημερινός καθαρισμός,  φροντίδα των ούλων, λεύκανση, ευαίσθητα δόντια και ούλα. Επιπλέον, προειδοποιεί και μειώνει ταχύτητα για να είστε σίγουροι ότι δεν ασκείται υπερβολική πίεση στα ούλα κατά το βούρτσισμα. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το χρώμα του αισθητήρα πίεσης μέσα από μια επιλογή δώδεκα χρωμάτων.

Η Oral-B Genious 9000 είναι συμβατή με μια μεγάλη γκάμα ηλεκτρικών κεφαλών Oral-B, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται σε περισσότερες ανάγκες στοματικής υγιεινής. Οι στρογγυλές κεφαλές που περιλαμβάνονται στην συσκευασία της Oral-B Genious 9000 είναι εμπνευσμένες από τα εργαλεία των οδοντιάτρων.

Περιβάλλουν και προσαρμόζονται σε κάθε δόντι καθώς ταλαντεύονται, περιστρέφονται και πάλλονται (3D Technology), αφαιρώντας έως και 100% περισσότερη πλάκα από μια χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.