Τα μπιμπερό που διαθέτουν στην αγορά οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του μητρικού θηλασμού, έχουν κατασκευαστεί με συγκεκριμένες καινοτομίες. Με αυτό τον τρόπο, μπορούν να προσφέρουν ένα άνετο και ασφαλή τρόπο ταΐσματος, τόσο για τους γονείς, όσο και για τα βρέφη. Γι’ αυτό το λόγο και σημειώνουν σταθερά μεγάλες πωλήσεις.

Το Mam Feel Good Γυάλινο Μπιμπερό 0+ με θηλή Σιλικόνης, 170 ml ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Έχει εργονομικό σχήμα, για καλό κράτημα. Μπορείτε χωρίς κανένα πρόβλημα να θερμαίνετε και να επαναψύξετε γρήγορα το μπιμπερό. Ακόμη, υπάρχει η δυνατότητα να το πλένετε στο πλυντήριο πιάτων και να το αποστειρώνετε σε υψηλές θερμοκρασίες. Η ευανάγνωστη κλίμακα στην πίσω μέρος του μπουκαλιού σας επιτρέπει την ακριβή μέτρηση του περιεχομένου.

Το γυάλινο μπιμπερό MAM Feel Good κατασκευάζεται από ειδικό γυαλί Premium, το οποίο είναι πολύ ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες, για να διευκολύνει την καθημερινότητα με το μωρό. Επιπλέον, έχει μεγάλο εύρος ανοίγματος, έτσι ώστε να γεμίζει άνετα και να πλένεται εύκολα. Η θηλή-μετάξι της MAM προσφέρει μεταξένια απαλή επιφάνεια και οικεία αίσθηση θηλασμού.

Το προστατευτικό καπάκι κλείνει με ασφάλεια, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως δοσομετρητής. Η θηλή μετάξι από σιλικόνη έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, για ένα οικείο αίσθημα ταΐσματος. Είναι επιστημονικά ελεγμένο. Κάθε καινοτομία της ΜΑΜ, πριν φτάσει στα χέρια των γονέων και στο στόμα του μωρού, έχει εγκριθεί από ειδικούς επιστημονικούς συνεργάτες.