Αν διαβάζεις αυτό το άρθρο, τότε είναι πολύ πιθανό η μέρα του γάμου σου να πλησιάζει και εσύ καλείσαι να επιλέξεις το ιδανικό γαμπριάτικο κοστούμι, μέσα από μία πληθώρα επιλογών. Σε αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής σου θέλεις σίγουρα να νιώθεις άνετος και όμορφος, φορώντας ένα κομψό κοστούμι, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου! Πως, όμως, θα πάρεις τη σωστή απόφαση διαλέγοντας ανάμεσα σε τόσα γαμπριάτικα κοστούμια;

Η πρώτη ερώτηση που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου είναι: χειμωνιάτικο ή καλοκαιρινό κοστούμι; Ανάλογα με την εποχή που θα γίνει ο γάμος σου, θα πρέπει αρχικά να επιλέξεις το ύφασμα του κοστουμιού σου. Το χειμώνα μπορείς να φορέσεις ένα βαμβακερό ή μάλλινο κοστούμι, ενώ το καλοκαίρι καλύτερα να προτιμήσεις πιο ανάλαφρες υφές που θα σου χαρίσουν δροσερή και άνετη εφαρμογή. 

Η επόμενη ερώτηση είναι αν προτιμάς κλασικό ή μοντέρνο σχέδιο. Αν αγαπάς τις κλασικές γραμμές, τότε ένα μονόχρωμο γαμπριάτικο κοστούμι είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις. Σε μπλε, μαύρη ή γκρι απόχρωση, το μονόχρωμα κοστούμι είναι μια διαχρονική επιλογή για κάθε υποψήφιο γαμπρό. Είναι μία safe λύση με κλασικά χαρακτηριστικά που θα μπορείς να φοράς και μετά το γάμο, σε επίσημες εκδηλώσεις ή business περιστάσεις. 

 

Για τους άνδρες που ακολουθούν τη μόδα και προτιμούν ένα πιο μοντέρνο στυλ, η επιλογή ενός γαμπριάτικου κοστουμιού σε έντονο χρώμα είναι, αναμφισβήτητα, η επιλογή που τους εκφράζει. Ένα γαμπριάτικο κοστούμι σε κόκκινο, μωβ, μπλε ή πράσινο χρώμα μπορεί να δημιουργήσει το πιο μοδάτο γαμπριάτικο look που θα σου χαρίσει λάμψη και μοναδικό στυλ την πιο σημαντική μέρα της ζωής σου. Μία ακόμη υπέροχη fashion επιλογή αποτελεί το total white γαμπριάτικο κοστούμι με μαύρες λεπτομέρειες, ένας υπέροχος συνδυασμός για μία άκρως γοητευτική εμφάνιση.

Ανακάλυψε τη μεγάλη ποικιλία από κλασικά και μοντέρνα γαμπριάτικα κοστούμια στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας και γίνε κι εσύ ένα κομμάτι της ιστορίας και της παράδοσης των γαμπρών που έχουν επιλέξει το Davvero γι’ αυτό το τόσο σημαντικό γεγονός της ζωής τους! Μοναδικά σχέδια από υφάσματα άριστης ποιότητας που χαρίζουν εξαιρετική εφαρμογή στο σώμα και αψεγάδιαστο στυλ με διαχρονική ομορφιά.

 

Χάρη στη μεγάλη μας γνώση και πείρα πάνω στα γαμπριάτικα κοστούμια, καθώς και στις ανεξάντλητες κατασκευαστικές μας δυνατότητες κατά παραγγελία στο ιδιόκτητο ραφείο μας, προσφέρουμε την ευκαιρία σε κάθε γαμπρό να αποκτήσει πραγματικά το κοστούμι που ονειρεύεται! Επικοινωνήστε μαζί μας και θα κάνουμε πράξη το δικό σας γαμπριάτικο κατά παραγγελία!