Θέλετε να βλέπετε πάντα τον χώρο σας καθαρό, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε εσείς τίποτα; Δεν χρειάζεται να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Μπορείτε απλά να επιλέξετε μία εταιρεία, η οποία θα σας προσφέρει κάθε υπηρεσία που έχει ανάγκη ο χώρος σας.

Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στην Θεσσαλονίκη, έχει αναπτύξει ένα ευρύτατο δίκτυο πελατών και ως τώρα εξυπηρετεί σε σταθερή βάση δεκάδες πελάτες.

Σε ποιους άξονες βασίζεται η εταιρεία;

Λύσεις για κάθε πρόβλημα

Όποια κι αν είναι η επιφάνεια την οποία θέλετε να καθαρίσετε, το ειδικό συνεργείο το κάνει πράξη. Από έναν απλό καθαρισμό, μέχρι και έναν πιο ειδικό καθαρισμό που μπορεί να αφορά μία εξειδικευμένη επιφάνεια, το προσωπικό της ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ μπορεί να σας εξυπηρετήσει με το παραπάνω.

Λύση για κάθε πορτοφόλι

Έχουμε δημιουργήσει πολλά πακέτα τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με το πορτοφόλι σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρείτε αυτό που ψάχνετε ώστε να έχετε και καθαρό χώρο και να μην έχετε χώσει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

24ωρη εξυπηρέτηση

Σε όποιον τομέα και ωράριο και να δραστηριοποιείστε μπορείτε να έχετε το συνεργείο καθαρισμού την ώρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Μην ξεχνάτε ότι η εταιρεία μπορεί να εκτιμήσει τον χώρο σας ή το κτήριό σας και να σας προτείνει την ενδεδειγμένη για εσάς λύση, με ένα προκαθορισμένο budget, το οποίο θα είναι συμφέρον!

Επικοινωνήστε με τα συνεργεία καθαρισμού στη Θεσσαλονίκη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, την εταιρεία που πρόκειται να γίνει ο καλύτερος συνεργάτης σας.