Σας αρέσουν τα βιολογικά καλλυντικά και γενικά τα προϊόντα βιολογικής προέλευσης; Αυτήτη φορά σας προτείνουμε καλλυντικά φυτικά, χωρίς καμία επιβλαβή παρενέργεια για κάθε τύπο δέρματος, ακόμα και για τους πιο ευαίσθητους.

Λοσιόν σώματος

Η λοσιόν σώματος με άρωμα τριαντάφυλλο της Urtekram, μυρίζει υπέροχα και είναι υποαλλεργική. Επιλέξτε μία γενναία ποσότητα για να αλείψετε το σώμα σας μετά το μπάνιο, προκειμένου να ενυδατωθείτε και να μυρίζετε όμορφα για πολλή ώρα. Με απλικατέρ για να σας βολεύει. Υπέροχη υφή και γρήγορη απορρόφηση.

Σαπούνι αλόης


Αυτό το σαπωνοποιημένο ελαιόλαδο με αλόη είναι 100% φυσικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα. Καθαρίζει σε βάθος και χαρίζει απαλότητα και ευεξία στο σώμα, ανοίγοντας τους πόρους! Ελληνική προέλευση.

Άρνικα για καταπράυνση

Από την γερμανική Holzhacker, μπορείτε να επιλέξετε την κρέμα άρνικας, η οποία θα καταπραΰνει τις αισθήσεις και θα επουλώσει τους τραυματισμούς σας. Ιδανική για κουρασμένα πόδια, πόνους μυϊκούς και χτυπήματα. Η κρέμα διαθέτει έναν πολύτιμο συνδυασμό φυτικών συστατικών.Στην μεγάλη ποικιλία HealthTrade θα βρείτε εκτός από καλλυντικά, και υπερτροφές για να γεμίσετε τα ντουλάπια της κουζίνας σας με ποιότητα. Αποκλειστικά προϊόντα βιολογικής γεωργίας, έτοιμα για κατανάλωση ή σαν συστατικά για να ετοιμάσετε ένα ρόφημα ζεστό ή κρύο.

Μπορείτε να μπείτε στο healthtrade.gr και να βρείτε όλους τους τρόπους επικοινωνίας με τηνHealth Trade, αλλά και να παραγγείλετε online οποιοδήποτε βιολογικό προϊόν επιθυμείτε. Το προσωπικό είναι άμεσα διαθέσιμο και στο τηλέφωνο 26910 32100.