Τα ανδρικά εσώρουχα που θα βρούμε στο ντουλάπι ενός άνδρα είναι λίγα και καλά. Οι περισσότεροι άνδρες επιλέγουν ποιοτικά εσώρουχα, από επώνυμα brands, όπως μποξεράκια και φανελάκια από 100% βαμβάκι.

Στην μεγάλη ποικιλία themooncat θα βρείτε εσώρουχα ανδρικά για κάθε σωματότυποπου οι άνδρες επιλέγουν σε πολύ μεγάλο ποσοστό.

Δώστε πάντα βάση στην ποιότητα, ώστε να διατηρείτε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο τα εσώρουχά σας, προσέχοντας παράλληλα και την υγιεινή σας.

Ανδρικά φανελάκια

Τα ανδρικά φανελάκιαφοριούνται μέσα στο σπίτι, κάτω από μπλούζες και φυσικά μπορούν να φορεθούν από μόνες τους σε ένα casualoutfit.

 

Οι άνδρες επιλέγουν τις κοντομάνικες φανέλες με V, συνήθως μαύρου και άσπρου χρώματος και σπανιότερα τις αμάνικες φανέλες, οι οποίες είναι πιο δημοφιλείς στους μεγαλύτερους σε ηλικία.

Οι περισσότερες από τις φανέλες που θα βρείτε στο themooncat είναι φτιαγμένες από bamboo, ένα ύφασμα που αφήνει το δέρμα να αναπνέει και είναι ανθεκτικό για περισσότερο χρόνο από τα άλλα υφάσματα.

Ανδρικά μποξεράκια

Τα ανδρικά μποξεράκια είναι το Νο1 ανδρικό εσώρουχο. Η εφαρμογή τους είναι πολύ καλή με λάστιχο στο πάνω μέρος και ελαστικό ύφασμα που δεν κόβει στον γλουτό.

Τα μποξεράκια της Walkείναι κατασκευασμένα από 100% βαμβακερό ύφασμα και καλύπτουν τις ανάγκες κάθε άνδρα που θέλει να φοράει οποιοδήποτε ρούχο, νιώθοντας άνετος σε όλες του τις κινήσεις. Βρείτε εδώ το σετ, σε πολύ καλή τιμή.

Ο άνδρας στο ηλεκτρονικό κατάστημα Themooncat θα βρει εκτός από εσώρουχα, μαγιό, πυτζάμες, κάλτσες και ό,τι άλλο χρειάζεται για να είναι μοντέρνος στην παραλία και στο σπίτι και άνετος ό,τι κι να φοράει.

Δεκτές τηλεφωνικές παραγγελίες και αντικαταβολές!