Το Επιμελητήριο Λάρισας σε συνεργασία με το Οικονομικό Επιμελητήριο και την ΕΦΕΕΛ συνδιοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων και Ελευθέρων Επαγγελματιών».
Η ημερίδα θα γίνει τη Δευτέρα 26 Μαρτίου στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λάρισας Παπακυριαζη 44 (2ος όροφος).
Η ενημερωτική ημερίδα με κεντρικό ομιλητή τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φώτη Κουρμούση, εστιάζει στην παρουσίαση του νομοθετικού πλαισίου του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών.
Επίσης, ο Νομικός Σύμβουλος του ΙΝΚΑ Θεσσαλίας κ. Άγγελος Γιουρέλης θα παρουσιάσει τις θέσεις του Ινστιτούτου.
Την ημερίδα θα χαιρετίσει ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης.
Την εκδήλωση διοργανώνει το Επιμελητήριο Λάρισας και η ημερίδα εστιάζει σε υπερχρεωμένες επιχειρήσεις, μικρές, μεσαίες και μεγάλες, καθώς και σε ελεύθερους επαγγελματίες, εμπόρους και ιδιώτες παρουσιάζοντας τη νομοθεσία του εξωδικαστικού μηχανισμού, καθώς και το πλαίσιο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.
Στόχος της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση του θεσμικού πλαισίου για την αντιμετώπιση των ιδιωτικών χρεών (τόσο για «κόκκινα δάνεια», όσο και για οφειλές προς το δημόσιο (ΔΟΥ, ΕΦΚΑ).
Θα ακολουθήσει συζήτηση όπου θα απαντηθούν ερωτήσεις και τυχόν απορίες που θέτουν οι συμμετέχοντες.