Η ΟΛΥΜΠΟΣ, η αγαπημένη μάρκα γαλακτοκομικών προϊόντων των Ελλήνων, επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά την υπεροχή της, κερδίζοντας τον τίτλο Superbrand 2016 στην κατηγορία των γαλακτοκομικών, στον παγκοσμίου κύρους θεσμό  Corporate Superbrands.
Η βράβευση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Μαρτίου, στο Μέγαρο Αθηνών, με τη συμμετοχή πλήθους εταιριών και στελεχών του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς ο θεσμός Corporate Superbrands αποτελεί σφραγίδα και πιστοποίηση εταιρικής αριστείας, με παγκόσμιο κύρος.
Η ανάδειξη των νικητών ήταν αποτέλεσμα αξιολόγησης, τόσο κριτικής επιτροπής εμπειρογνωμόνων, όσο και του ίδιου του κοινού, μέσω δημοσκόπησης, συνδυάζοντας βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές με προτιμήσεις καταναλωτών.

Γι’ αυτό άλλωστε και η ΟΛΥΜΠΟΣ ήταν ανάμεσα στα Superbrands, αφού παραμένει χρόνια τώρα πιστή στη φιλοσοφία της και στις αξίες της και δεσμεύεται να προσφέρει πάντα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, σε όλους.
Ένας διαγωνισμός κύρους και ιδιαίτερης σημασίας, που αναδεικνύει και επιβραβεύει τα κορυφαία brands που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, σε όλο το φάσμα της οικονομίας. Παράγοντες όπως η αναγνωρισιμότητα και η δύναμη φήμης, η αξιοπιστία και η μακροχρόνια συνέπεια καθώς και η εταιρική υπευθυνότητα, έπαιξαν πρωτεύοντα ρόλο για την επιλογή των βραβευμένων, αποδεικνύοντας ότι η επιτυχία μιας εταιρίας δεν είναι απλή υπόθεση.