Τι περιλαμβάνει το πρωινό σας; Πολλές είναι οι τροφές με τις οποίες μπορείτε να ξεκινήσετε την μέρα σας, αλλά λίγες αυτές που σας χαρίζουν ενέργεια, γεύση και σας γεμίζουν δύναμη για να ξεκινήσετε την μέρα σας.

Από το ηλεκτρονικό κατάστημα Agrolicious σας προτείνουμε τρεις διαφορετικές επιλογές από αλείμματα για να ξεκινήσετε τη μέρα σας.

Βιολογικό μέλι

Η διατροφική αξία του μελιού είναι αδιαμφισβήτητη. Ταιριάζει τόσο με το ψωμί σας για ένα γρήγορο πρωινό, όσο και με τηγανίτες ή σε γλυκά φούρνου ή ψυγείου. Ορισμένοι το επιλέγουν για να γλυκίσουν λίγο το καυτό γάλα τους.

Μαρμελάδα πορτοκάλι

Απότο “Φίλεμα της Λέλας”, η μαρμελάδα πορτοκάλι μπορεί να δώσει ένα πραγματικό άρωμα στο τραπέζι σας. Είναι φτιαγμένη από ζουμερά πορτοκάλια Πελοποννήσου, χωρίς γλουτένη και χωρίς συντηρητικά. Μπορείτε να την επιλέξετε onlineαπό εδώ. Πολύ οικονομική και άμεσα στην πόρτα σας μαζί με άλλα βιολογικά τρόφιμαonline.

Φυστικοβούτυρο

Tο Nutlers είναι φτιαγμένο από ελληνικά φυστίκια και δεν περιέχει ζάχαρη και συντηρητικά. Ιδανική επιλογή για όσους ακολουθούν μία ισορροπημένη διατροφή και καλές θερμίδες για να ξεκινήσουν τη μέρα τους με έναν μοναδικό εκρηκτικό συνδυασμό. Περιέχει ακόρεστα λιπαρά, τα οποία κάνουν καλό στο σώμα και στον εγκέφαλο. Πολλοί διατροφολόγοι επιλέγουν να βάλουν φυστικοβούτυρο σε τρόφιμα που είναι πλούσια σε φυτικές ίνες.

Στην μεγάλη ποικιλία του Agrolicious θα βρείτε πολλές επιλογές από βιολογικά προϊόντα και υπερτροφές που θα γεμίσουν τα ντουλάπια σας με αστείρευτη γεύση και μοναδικό άρωμα.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας πολύ εύκολα μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα Agrolicious. Τα προϊόντα θα έρθουν στον χώρο σας άμεσα.