Η CWORKS είναι μία εταιρεία κατασκευής, υλοποίησης και ολοκληρωμένης μελέτης φωτεινών επιγραφών καταστημάτων και ψηφιακών εκτυπώσεων.

Συνεργάζεται με επαγγελματίες σε όλη την χώρα και μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της και σε εσάς, ώστε να δημιουργήσετε εξαρχής μία σύγχρονη πρόσοψη στο κατάστημα ή την επιχείρησή σας.

Η επιλογή της φωτεινής επιγραφής, μπορεί να ανανεώσει και να δώσει μία ξεχωριστή ταυτότητα στην επιχείρησή σας.Η CWORKS μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτό, προσφέροντάς σας ιδέες και ολοκληρωμένες προτάσεις με σχέδια.
Τα βήματα που ακολουθούν όλοι οι συνεργάτες για να επιτύχουν το επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα, είναι:

Καταγραφή όλων των αναγκών

Κάθε επαγγελματίας έχει διαφορετικό αντικείμενο και συγκεκριμένα δική του ταυτότητα. Όλα αυτά τα στοιχεία μπορούν να καταγραφούν και να αποδοθούν με το design της επιλογής σας, στην επιγραφή που θα βάλετε στον χώρο σας. Αποσαφηνίζονται όλοι οι στόχοι και έτσι το τελικό αποτέλεσμα είναι…ακριβώςστα μέτρα σας.

Ερευνούμε όλα τα δεδομένα

Κάθε project είναι διαφορετικό! Κάθε επιγραφή επίσης, γι’ αυτό και επιλέγουμε τα κατάλληλα υλικά, που να είναι ανθεκτικά στις συνθήκες που επικρατούν σε κάθε επιχείρηση, εστιάζοντας πάντα σε ποιότητα και σε αντοχή.

Κάνουμε την πρόταση

Κάθε πρότασή μας έχει ενσωματωμένη την οπτική του πελάτη και φυσικά υπόκειται στο budget που έχει να διαθέσει. Οποιεσδήποτε εναλλακτικές, μπορείτε να τις συζητήσετε και να καταλήξετε στο τελικό σχέδιο, με κάθε λεπτομέρεια.

Μέχρι την παράδοση

Όλες οι διαδικασίες, γίνονται με πιστοποιήσεις και τα υλικά επιλέγονται από διεθνείς εταιρείες που έχουν όλες τις προδιαγραφές ποιότητας. Στην φάση της παραγωγής και της ετοιμασίας των γευμάτων επιλύεται κάθε πρόβλημα που θα παρουσιαστεί, με δημιουργικό τρόπο.

Οι τεχνικοί μας εν τέλει πηγαίνουν στον χώρο του πελάτη και εγκαθιστούν τις φωτεινές επιγραφές, σε πολύ γρήγορο χρόνο.