Φαντάζεσαι το επόμενό σου ταξίδι; Λογικό. Ήδη μετράς δύο χρόνια ασφυκτικής καραντίνας. Θέλεις με τον άνθρωπό σου, τους φίλους σου, την οικογένειά σου να φύγεις εκτός της περιοχής κατοικίας σου. Ένα σαββατοκύριακο, λίγες ημέρες ή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Δεν παίζει ρόλο. Το να ξεφύγεις είναι ο στόχος σου. Θεμιτό, σωστό και επιθυμητό. Οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων έρχονται στο προσκήνιο.

 

Γιατί άραγε, θα διερωτηθείς; Διότι θέλεις να επιλέξεις ένα οικονομικό μοντέλο, με πρόσφατο service. Θέλεις μέγιστη ασφάλεια στο ταξίδι σου. Θέλεις στην τελική μία αλλαγή. Μία ευρεία γκάμα στόλου στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε περιμένει. Θέλεις πολυτέλεια; Έχεις γερμανικές ναυαρχίδες, το αγαπημένο σου Made in Germany. Θέλεις μικρό και ευέλικτο αμάξι; Έχεις ιταλικά και ιαπωνικά πανέμορφα οχήματα. Θέλεις περιπέτεια; Έχεις μοναδικά SUV.

 

Δεκάδες περιοχές παραλαβής και παράδοσης, τόσο στην ηπειρωτική όσο και στη νησιωτική χώρα. Κανόνισες να πας για ορειβασία; Κανόνισες να πας στα μαγευτικά ελληνικά νησιά; Ένα απλό κλικ και θα έχεις το επιθυμητό σου αμάξι στο πιο βολικό σε εσένα σημείο.  Εύκολα, απλά, οικονομικά.

 

Αυτό που στα Αγγλικά λέμε car rental αποτελεί οργανικό στοιχεία της ελληνικής νοοτροπίας. Ως ιδέα πηγάζει και εμφιλοχωρεί από την και στην φιλοξενία. Ο Ξένιος Δίας σε άλλη μορφή, περιμένει εσένα, ανεξαρτήτως εθνικότητος, για να σου προσφέρει τα κλειδιά της μίζας σε τιμές που συναρπάζουν.