Φαντάζει... σουρεάλ, κι όμως είναι αληθινό. Το Mikel, οκτώ χρόνια μετά το άνοιγμα του πρώτου καταστήματός του στη Λάρισα, εγκαινίασε το πρώτο του κατάστημα στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Η αλυσίδα του Λαρισαίου Λευτέρη Κυριακάκη, αφού "κατέλαβε" την Ελλάδα, έκανε το μεγάλο βήμα στο εξωτερικό, επιλέγοντας όμως όχι κάποια ευρωπαϊκή χώρα, αλλά τα ΗΑΕ, μία αναπτυσσόμενη χώρα με ιδιαίτερα διαφορετική νοοτροπία από την ελληνική.

Το κατάστημα είναι drive thru, που σημαίνει ότι οδηγοί θα μπορούν να σταματούν με το αυτοκίνητό τους για να πάρουν τον καφέ τους επιτόπου, ενώ στη διαρρύθμισή του θυμίζει πιο πολύ τα καταστήματα Starbucks, παρά τα αντίστοιχα στην Ελλάδα, τα οποία εδώ και χρόνια λειτουργούν στα Εμιράτα.

Ο κόσμος που έδωσε το παρών στα χθεσινά εγκαίνια ήταν αρκετός και οι εντυπώσεις άκρως θετικές, ενώ είναι ήδη στον αέρα η σελίδα του καταστήματος στο Facebook, η οποία ενημερώνει τους λάτρεις του Mikel αυστηρώς στα αραβικά και τα αγγλικά.

Your new office desk is ready at Mikel Jumeirah, plug your laptop and enjoy our best coffee and environment.مكتبك الجد...

Posted by Mikel UAE on Saturday, March 5, 2016