Μπορείτε με ένα μόνο αξεσουάρ ή με μία μόνο μπλούζα να αναβαθμίσετε το στυλ σας εύκολα και γρήγορα! Η επιλογή σας στο χρώμα, το ύφασμα ρούχου, την γραμμή αναδεικνύει κάτι από την προσωπικότητά σας, γι’ αυτό και το look στον καθένα είναι διαφορετικό και πηγάζει από διάφορες επιρροές όπως χόμπι, τελευταίες τάσεις της μόδας, αδυναμία στα έντονα χρώματα κ.τ.λ.
Αν θέλετε μία ανανέωση στο στυλ σας σας προτείνουμε μερικές απλές συμβουλές και ρούχα για να το πετύχετε.
Προτίμησε ένα κλασικό τζιν, χωρίς πολλά σκισίματα


 

Τα πολλά ξέφτια και σκισίματα στο τζιν συνοδεύονται από ένα πολύ χύμα στυλ που πιθανότατα δεν σας εξυπηρετεί στην καθημερινότητά σας και σε όποιες υποχρεώσεις έχετε. Ένα τζιν σαν το MANNIE από τους 3GUYSείναι ιδανική λύση για να συνδυάζετε πολλά στυλ με ένα μόνο ρούχο, κάθε εποχή.
Πείτε ναι στο τζιν πουκάμισο!



Τα τζιν ανδρικά πουκάμισα είναι από τις πιο συχνές επιλογές του street casual look που συνδυάζεται εύκολα με μαύρο παντελόνι, με chinos παντελόνι ακόμα και με τζιν για ένα doubledenim. Βρείτε το τζιν πουκάμισο 3GUYS, με ένα κλικ.
Φόρεσε έντονα χρώματα


 
Ακόμα και το μωβ ή το μπορντό είναι αποχρώσεις που μπορούν να χαρίζουν στυλ και γοητεία σε έναν άνδρα αναδεικνύοντας ένα άψογοlook. Επιπλέον τα έντονα χρώματα ταιριάζουν τόσο σε μελαχρινούς όσο και σε ξανθούς.
Top ρούχο για μια έξοδο
Δεν χρειάζεται να είστε στην πένα όταν πάτε για ποτό. Πλέον το chic casual φέρνει σε πρώτη θέση τα MONTGOMERY ανδρικά μπουφάν, αντικαθιστώντας τα σακάκια Δείξτε κομψός και άνετος επιλέγοντας ένα πραγματικά στυλάτο παλτό από εδώ Στους 3GUYSθα βρείτε και δερμάτινα jackets που θεωρούνται κλασικά, τις εποχές πριν και μετά το καλοκαίρι.
Δώσε προσοχή στους συνδυασμούς χρωμάτων
Όταν συνδυάζετε χρώματα μπλούζας και παντελονιού δώστε βάση στις αποχρώσεις και στην αρμονία που δημιουργούν. Αυτό σημαίνει ότι οι παλ αποχρώσεις συνδυάζονται καλύτερα με πιο έντονα χρώματα. Ωστόσο δεν πρέπει να παραφορτώνετε ένα outfit με διαφορετικούς τόνους χρωμάτων γιατί μπορεί να φαίνεται εν τέλει ασύγχρονο και βιαστικό!
Περισσότερα outfit σε casual τόνο και urban στοιχεία, θα βρείτε στους 3guys.gr!