Την άνοιξη οι περισσότερες γυναίκες αρχίζουν και ανησυχούν για το πώς θα βγουν στην παραλία. Ακόμα και αυτήν την εποχή δεν είναι αργά για να εντατικοποιήσετε την γυμναστική σας, να επιλέξετε τα κατάλληλα αδυνατιστικά προϊόντα και να κάνετε ένα σωστό μασάζ στους γλουτούς  για την οριστική καταπολέμηση κυτταρίτιδας.
Το online φαρμακείο i-cure σας συμβουλεύει πώς να κάνετε σωστό μασάζ, σας δίνει διατροφικές συμβουλές και τέλος σας προτείνει τρία εξαιρετικά αδυνατιστικά για όλα τα πορτοφόλια.
Σωστό μασάζ σώματος - τι να προσέξετε
Ξεκινήστε να κάνετε ένα απαλό μασάζ στα σημεία της κυτταρίτιδας με κάποιο έλαιο ή με την κρέμα της κυτταρίτιδας που έχετε αγοράσει.
Στην συνέχεια μεγαλώστε την πίεση σταδιακά για να μην σπάσετε τα αγγεία του σώματος. Ο ενδεδειγμένος τρόπος είναι ένα σφουγγάρι λούφας ή μία βούρτσα από φυσική τρίχα. Το δέρμα απλά πρέπει να κοκκινίσει για να έρθει σε υπεραιμία και να διαλυθεί όσο είναι εφικτό ο λιπώδης ιστός. Οι κινήσεις πρέπει να είναι κυκλικές προς τα πάνω. Μία καλή συχνότητα είναι 2-3 φορές την εβδομάδα.
Εντάξτε/αφαιρέστε από τη διατροφή σας
•    φάτε άφθονα φρούτα και λαχανικά
•    πιείτε όσο νερό μπορείτε μέσα στην ημέρα με τα 8 ποτήρια να είναι στάνταρ
•    μην αλατίζετε πολύ τα φαγητά σας
•    κόψτε μαχαίρι τα κορεσμένα λίπη όπως είναι τα τηγανητά, η μαγιονέζα, η κρέμα γάλακτος
•    όσο μπορείτε περιορίστε τον καφέ και το αλκοόλ
Και τώρα ήρθε η ώρα για την σωστή αφορά
ApivitaRosePepperSerum
Ο ορός της Apivita με θερμαντική δράση χάρη στο εκχύλισμα κόκκινου πιπεριού είναι μία αποτελεσματική και οικονομική επιλογή για την τόνωση της μικροκυκλοφορίας του αίματος. Το δέρμα αποτοξινώνεται χάρη στο μαύρο πιπέρι! Βρείτε το serumκυτταρίτιδας εύκολα και γρήγορα.
Somatoline Cosmetic 7 Nights Intensive Slimming
Εντατικόαδυνάτισμα 7 νύχτεςαπότηνSomatoline. Μία υπερεντατική αγωγή αδυνατίσματος  που προτείνεται σε γυναίκες που έχουν περίσσιο λίπος στους γοφούς, τους μηρούς και τη μέση. Βρείτε το σκεύασμα από εδώ με -40% έκπτωση.
Super Set από την Elancyl
Αντιμετωπίστε κυτταρίτιδα, απολεπίστε σώμα και ενισχύστε την προσπάθεια για αδυνάτισμα με ένα συμπλήρωμα. Όλα από την Elancyl σε έναs uperset ElancylSlimDesignBuddle Το πακέτο περιέχει κρέμα σώματος για σύσφιγξη, αφρό σώματος για απαλή απολέπιση και το συμπλήρωμα αδυνατίσματος σε κάψουλες.
Μπείτε στο ηλεκτρονικό - online φαρμακείο i-cure.gr και βρείτε περισσότερα!