Οι υπηρεσίες καθαρισμού που προσφέρει η Nexus είναι οι καλύτερες ανάμεσα σε πολλές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο, προσφέροντας άμεσες λύσεις και εμπειρία χρόνων. Η εταιρεία συνεργάζεται πάντα με τους πελάτες, διατηρώντας μία προσωπική επαφή και διαμορφώνοντας ελκυστικά οικονομικά πακέτα.
Τι ακριβώς προσφέρει η εταιρεία και ποια τα πλεονεκτήματα που κερδίζει ο πελάτης;

Καταγραφή αναγκών χώρου και συζήτηση με τον πελάτη

Οι συνεργάτες μας, μετά το αίτημά σας, κάνει την επίσκεψή του και την μελέτη του προκειμένου να καταγράψετε με λεπτομέρεια της ανάγκες σας. Στόχος είναι η διαμόρφωση ενός ειδικού πλάνου που σε μικρό χρόνο θα καθαριστεί ο χώρος σας, επαγγελματικά. Τέλος, επιλέγουμε τον καλύτερο συνεργάτη για τις ανάγκες σας, ώστε το αποτέλεσμα να σας αποζημιώσει.

Η κατάρτιση των εργαζομένων ελέγχεται διαρκώς

Προκειμένου πάντα οι πελάτες να μένουν ευχαριστημένοι, ελέγχουμε την κατάρτιση των εργαζομένων μας. Επίσης ένας επόπτης μπορεί να ελέγχει τον χώρο κατά τη διάρκεια των εργασιών ώστε σε έναν επαγγελματικό χώρο να ορίζεται το πρόγραμμα των εργασιών και εν τέλει το αποτέλεσμα καθαριότητας να είναι εγγυημένο.

Δίνουμε σημασία στη λεπτομέρεια

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, γι’ αυτό και ελέγχουμε διαρκώς την κάθε μας κίνηση με εξαιρετική ακρίβεια, ώστε ο χώρος να είναι έτοιμος ακριβώς όπως τον έχετε ζητήσει.

Χρησιμοποιούμε τον καλύτερο εξοπλισμό

Εκτός από τον βασικό εξοπλισμό και αξεσουάρ, χρησιμοποιούμε και μηχανήματα, τα οποία είναι εξειδικευμένα ώστε να καθαρίζουν επαγγελματικά δύσκολες και βιομηχανικές επιφάνειες.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να πάρετε προσφορά για την καθαριότητα του χώρου σας. Εκτός από καθαριότητα μπορείτε να βρείτε και υπηρεσίες απολύμανσης. Μπείτε στο nexusf.gr για να ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες.

Το καλύτερο συνεργείο καθαρισμού στη Θεσσαλονίκη και το συνεργείο security είναι στη διάθεσή σας 7 ημέρες την εβδομάδα!