Υπερχείλισε το μεσημέρι της Κυριακής το Φράγμα στο Σπαρμό Ελασσόνας με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα και υλικές ζημιές στις γύρω καλλιέργειες. 

Ήταν τόση η ορμή του νερού που ξήλωσε και το οδόστρωμα. Στην προσπάθεια να περάσει το νερό Ι.Χ. αυτοκίνητο κόλλησε στο ρέμα και χρειάσθηκε η βοήθεια του δήμου Ελασσόνας με 4χ4 αγροτικό όχημα και κατοίκων της περιοχής για να το επαναφέρουν στο δρόμο.

Όπως ισχυρίζονται οι κάτοικοι που έχουν τα πρόβατά τους στην περιοχή, το φράγμα έγλειφε από μέρες, αλλά κανένας τους δεν ειδοποίησε του αρμόδιους.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Νίκος Γκουτζουρέλα και Γιάννης Χαλκίδη και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φλαμπουρου - Σπαρμού Χρήστος Ζήδρος, ενώ το παρόν έδωσε και ο Διευθυντής πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Χρ. Καραμπούζης. 

Φωτό Eurokinisi

Ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ευαγγέλου επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό, ο οποίος από την πρώτη στιγμή έδωσε τις κατάλληλες εντολές στις υπηρεσίες του.