Μια μεγάλη ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη συναυλία διοργανώνει ο Μουσικός Σύλλογος Ελασσόνας “musicArte” στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τις γιορτινές μέρες που πλησιάζουν με την υποστήριξη του Δήμου Ελασσόνας. Η εκδήλωση, στην οποία συμμετέχουν πάνω από εκατό συντελεστές, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη21 Δεκεμβρίου στις 7.30 το βράδυ στην αίθουσα του θεάτρου «Βασίλης Φαρμάκης» στο Πνευματικό Κέντρο Ελασσόνας.
Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης έκπληξη θα αποτελέσει η εμφάνιση όλων των τμημάτων μουσικής προπαιδείας υπό την επιμέλεια και διδασκαλία της μουσικοπαιδαγωγού – μουσικολόγου κ. Έφης Φαρμάκη. Μικροί μουσικοί και ξωτικά ηλικίας από 20 μηνών μέχρι έξι ετών θα μεταφέρουν το μήνυμα της γέννησης του μικρού Χριστού με το δικό τους μοναδικό μουσικό τρόπο.
Στο δεύτερο μέρος τα χορωδιακά σύνολα του συλλόγου - το προκαταρκτικό τμήμα, η παιδική χορωδία “musicArte” και η μικτή χορωδία -θα παρουσιάσουν στο φιλόμουσο κοινό της πόληςγνωστά χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια κάνοντας ένα μουσικό περίπατο στις γειτονιέςτης Ελλάδας και του υπόλοιπου κόσμου. Τις χορωδίεςθα συνοδέψει10μελέςορχηστρικό συνόλο αποτελούμενο από καθηγητές και μαθητές των μουσικών εργαστηρίων του συλλόγου.Την καλλιτεχνική διεύθυνση της παράστασης έχει ο μαέστροςΚωνσταντίνος Μάτης.