Τραγωδία και σοκ στη κοινωνία του Δρυμού Ελασσόνας, αφού η συμπολίτισσα Μαίρη Δριστέλα κατέληξε ακαριαία νεκρή μετά από πτώση που είχε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, από τον 4ο όροφο διαμερίσματος στην περιοχή Χαριλάου που φιλοξενούνταν από την κόρη της στη Θεσσαλονίκη.

Το πρωί του Σαββάτου 3 Απριλίου 2021 και στις 12 το πρωί, σύμφωνα με συγγενείς που μίλησαν στην εφημερίδα μας, η άτυχη Δρυμιώτισσα και μητέρα τριών κοριτσιών, βρισκόταν μόνη στο σπίτι της κόρης της, την ώρα που το παιδί της βρισκόταν σε εξωτερική δουλειά.

Για άγνωστη αιτία βρέθηκε στο έδαφος του δρόμου στη συμπρωτεύουσα. Αμέσως κινητοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, η Αστυνομία και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου αναμένεται να βγει και το ιατροδικαστικό πόρισμα της νεκροψίας.

Η είδηση κυριολεκτικά πάγωσε την κοινωνία του δημοτικού διαμερίσματος και της Ελασσόνας. Οι συμπολίτες και γείτονές της στο χωριό μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την αξιολάτρευτη Μαίρη Δριστέλα, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν το τραγικό συμβάν.

Η κηδεία της Μαίρης Δριστέλα πραγματοποιείται σε στενό οικογενειακό κύκλο, αυτή την ώρα, στον Ιερό Ναό του Κοιμητηρίου του Δρυμού.

elassona884.gr