Στην πόλη και στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Ελασσόνας συνεχίζονται οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος, υπό την επίβλεψη και τον σχεδιασμό των αρμόδιων Αντιδημάρχων κ.κ. Γιώργου Κατσιούρα και Ιωάννη Νάνο.

Ειδικότερα από την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου έως και σήμερα Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, τα συνεργεία του δήμου συντονισμένα πραγματοποίησαν καθαρισμούς και καλλωπισμούς κοινόχρηστων χώρων στις Κοινότητες Γεράνειας, Κοκκινόγης,  Λυκουδίου, Κλεισούρας, Στεφανοβούνου, Γαλανόβρυσης καθώς και στην ορεινή Καρυά.

Σημαντικό γεγονός αποτελεί πλέον ο προγραμματισμός σε όλες τις κοινότητες για το πλύσιμο των κάδων τόσο για τα απορρίμματα όσο και για την ανακύκλωση. Αυτή την εβδομάδα το καδο-πλυντήριο ξεκίνησε από τη Κοινότητα Αζώρου, Βαλανίδας, Κλεισούρας, Κοκκινόγης, Λόφου, Ασπρόχωμα και συνέχισε σε Λιβάδι.

Συνεργεία επίσης εργάστηκαν συντονισμένα στην πόλη της Ελασσόνας για τις εξής εργασίες:

Καλλωπισμό και κλάδεμα στο παραποτάμιο δρόμο και στην κοίτη του ποταμού στο ύψος της Λαϊκής Αγοράς, ολοκλήρωση εργασιών στη νησίδα του βρίσκεται στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, καθώς επίσης και σε μεγάλο τμήμα της γύρω περιοχής του Βαροσίου Παράλληλα πραγματοποιήθηκε καθαρισμός στη διασταύρωση Δρυμού – Ελασσόνας.

Κλάδεμα, καλλωπισμός και καθαρισμός πραγματοποιήθηκε στο Ειρηνοδικείο Ελασσόνας, στον δρόμο  από το Σιταροπάζαρο ως τον Προφήτη Ηλία, καθώς και στα γήπεδα που βρίσκονται εκεί.

Έγινε καθαρισμός και κλάδεμα στο πάρκο του Αγ. Αρσενίου καθώς και καθαριότητα στην οδό Οικονόμου και στο ύψος του  3ου Δημοτικού Σχολείου.

Ταυτόχρονα συνεργείο με ξυλουργούς συνεχίζει συντηρήσεις όπου κρίνεται απαραίτητο όπως παγκάκια κ.α. και ηλεκτρολόγοι συνεχίζουν τις συντηρήσεις στις κολώνες ηλεκτροφωτισμού. 

Επισημαίνεται εκ νέου πως φορτηγό σε όλη την πόλη της Ελασσόνας μάζευε ογκώδη αντικείμενα. Προς διευκόλυνση όλων, καλό θα ήτανε οι πολίτες να ενημερώνουν την υπηρεσία στο τηλέφωνο 2493024970, πριν την  τοποθέτηση αυτών δίπλα στους κάδους, ώστε να γίνεται πιο εύκολη και γρήγορη η συγκομιδή τους.