Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ελασσόνας κ. Χαρίτωνα πραγματοποίησε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και πρώην δήμαρχος κ. Νίκος Ευαγγέλου.

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος όπως τρόποι ενίσχυσης του κοινωνικού έργου της Μητρόπολης αλλά και ζητήματα που έχουν άμεση σχέση με την ανάδειξη ιστορικών και θρησκευτικών μνημείων.

Η συνεργασία κατά τη διάρκεια της θητείας της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής  υπήρξε πολύ εποικοδομητική και συνεχίζεται, με κύριο στόχο την προώθηση όλων των θεμάτων που απασχολούν την Μητρόπολη όπως η αποκατάσταση Ιερών Ναών αλλά και η βελτίωση οδικών έργων για την πρόσβαση επισκεπτών και κατοίκων της περιοχής στα πολύ σημαντικά θρησκευτικά μνημεία που διαθέτει η επαρχία Ελασσόνας.

Μέχρι σήμερα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας έχουν γίνει μια σειρά παρεμβάσεων προκειμένου να λυθούν θέματα που έχουν σχέση με την οδική ασφάλεια των επισκεπτών αλλά και συντονισμένες προσπάθειες για την ανάδειξη όλων των θρησκευτικών μνημείων του τόπου.

Ο κ. Ευαγγέλου δήλωσε για άλλη μια φορά ότι είναι στο πλευρό της Μητρόπολης Ελασσόνας και θα σταθεί αρωγός σε όλα τα θέματα που έχουν σχέση με την μεγαλύτερη ανάδειξη του θρησκευτικού πλούτου της περιοχής.