Με τον πρόεδρο της ΣΦΑΓΕΙΑ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΕ κ. Αθ. Στούπα, τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Ελ. Καϊμακάμη και τον νέο μισθωτή του σφαγείου κ. Αν. Καραναστάση συναντήθηκε πρόσφατα ο Δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας, με την ευκαιρία της υπογραφής του συμφωνητικού μίσθωσης. 

Ο κ. Στούπας ενημέρωσε τον δήμαρχο για τη μίσθωση του σφαγείου σε ιδιώτη και τόνισε ότι η επένδυση στο σφαγείο από τον κ. Καραναστάση εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα της λειτουργίας του και την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, εξυπηρετώντας παράλληλα την τοπική οικονομία και τους μικρούς εμπόρους και παραγωγούς του Δήμου Ελασσόνας. 

Με την ευκαιρία της συνάντησης ο κ. Γάτσας δήλωσε: «Η βιωσιμότητα των σφαγείων απασχολούσε από την πρώτη στιγμή τη διοίκηση του δήμου μας, καθώς είναι μεγάλος ο αριθμός των κτηνοτρόφων και τον εμπόρων που εξυπηρετεί. Θέλουμε να γίνει ο εκσυγχρονισμός που απαιτείται, να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες και η τήρηση όλων των υγειονομικών διατάξεων, ώστε να εξυπηρετούνται οι κτηνοτρόφοι του δήμου μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι ένα μεγάλο σφαγείο, με λειτουργία πολλών χρόνων, αλλά με την υπάρχουσα κατάσταση δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στα νέα δεδομένα. Εύχομαι τα τεράστια κεφάλαια που απαιτούνται, να επενδυθούν και να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες που επιβάλλεται να γίνουν. Από την πλευρά του ο νέος επενδυτής είμαι βέβαιος ότι θα σεβαστεί τους όρους του συμβολαίου και τη νομοθεσία, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και του ιδίου».

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ελασσόνας Κώστας Κορακίδης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Κυριλλίδης και Γιάννης Νάνος.