Ανοιχτές συναντήσεις με κατοίκους στις κοινότητες Συκέας, Δολίχης και Γαλανόβρυσης είχε πρόσφατα ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, παρουσία αντιδημάρχων, προέδρων και τοπικών συμβούλων.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Συκέας κ. Δ. Φωτίου, ο πρόεδρος της κοινότητας Δολίχης κ. Π. Τσακνάκης και ο πρόεδρος της κοινότητας Γαλανόβρυσης κ. Αλ. Κυριλλίδης  υποδέχτηκαν το Δήμαρχο και τους δημότες στις συναντήσεις αυτές και συζήτησαν θέματα που απασχολούν την κάθε κοινότητα, όπως οι συντηρήσεις κοινόχρηστων χώρων, ο φωτισμός, η σήμανση, η καθαριότητα, η εσωτερική και αγροτική οδοποιία, οι κοινωνικές παροχές και η εξυπηρέτηση του πολίτη.

Ο κ. Γάτσας τόνισε πως βασική μέριμνα του Δήμου Ελασσόνας είναι οι συντηρήσεις των αγροτικών δρόμων, καθώς κτηνοτρόφοι και αγρότες αντιμετωπίζουν καθημερινά σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις τους.

“Είναι επίσης σημαντικό οι πολίτες να αισθάνονται ότι ο Δήμος ενδιαφέρεται για την επίλυση των προβλημάτων.

Για αυτό το λόγο αναθέσαμε τοπικές αρμοδιότητες σε τρεις Αντιδημάρχους, οι οποίοι έχουν την εποπτεία τριών γεωγραφικών τομέων και έτσι γίνεται ο απαραίτητος προγραμματισμός με βάση τις ανάγκες της κάθε ενότητας και τις εισηγήσεις των τοπικών συμβουλίων”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ελασσόνας.